Lediga jobb

Lärare till Vuxenutbildningen i Sigtuna Kommun

Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med 47 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 20 000 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden.

I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar.Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen ansvarar för:

• Gymnasieutbildning
• Vuxenutbildning
• Arbetsmarknadsinsatser
• Ekonomiskt bistånd
• Etablering nyanlända

Det finns många möjligheter att utbilda sig som vuxen på komvux i Sigtuna kommun. För ett stort antal studerande är syftet med vuxenutbildning att uppnå gymnasial kompetens. Många läser också ett eller flera enskilda ämnen för att få särskild behörighet till högskolan.

För mer information: http://www.sigtuna.se/sv/Barn--Utbildning/Vuxenutbildning/Komvux/Omvardnad/

Arbetsuppgifter:

Välkommen till ett framgångsrikt och kompetent team inom vård- och omsorgsutbildningen. Här har du och dina tre kollegor möjlighet till att utveckla verksamheten till fullo.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara undervisning och andra vanligt förekommande uppgifter inom yrket, exempel vis APL-besök. Även utvecklingsarbete och samverkan med andra lärare är viktiga delar i arbetet.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är behörig lärare inom vård- och omsorg. Även du som har kompetens och erfarenhet inom det medicinska området och erfarenhet av undervisning kan komma i fråga. Meriterande är om du har en sjuksköterskeexamen och har erfarenhet från olika verksamheter inom vård och omsorg. För att trivas och fungera som vårdlärare hos oss bör du vara flexibel, utåtriktad och ha lätt för att samarbeta. Det är meriterande om du har djupare kunskap i kurserna psykiatri och specialpedagogik. Du bör också ha en god förmåga att motivera och entusiasmera andra. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt.Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!


Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-04-27

Arbetsgivarens referensnummer: A630002

Upplysningar lämnas av:

Roberto Ghisler
Rektor
Mobiltelefon: 070-608 76 28
E-post: roberto.ghisler@ sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan