Lediga jobb

Handledare till servicegrupp i Daglig verksamhet LSS

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun.

Äldreomsorgsförvaltningen ansvarsområden är:
- Myndighetsutövning enligt SoL och LSS
- Äldreomsorg
- Omsorg för personer med funktionsnedsättning
- Socialpsykiatri
- Hälso- och sjukvård samt primärvårdsrehabilitering inom särskilda boendeformer och daglig verksamhet.

För mer information: http://www.sigtuna.se

Arbetsuppgifter:

Opus daglig verksamhet driver en servicegrupp i Sigtuna kommuns kommunhus och vi söker nu en handledare med brinnande intresse för människor, service och bakning.
Verksamheten gör smörgåsar, bakar kaffebröd, dukar och levererar kaffevagnar enligt beställning till möten i kommunhuset. Ett mindre café kommer att startas under våren 2018 och du förväntas vara drivande i dess utformning. Arbetet präglas av att hela tiden handleda arbetstagarna i att så självständigt som möjligt utföra arbetsuppgifterna som ingår i verksamheten.

Kvalifikationer:

Du har utbildning relevant för att arbeta med målgruppen, gärna med pedagogisk inriktning och intresse för AKK.
Du är är en trygg, strukturerad, stresstålig och lösningsfokuserad person.
Du är ansvarstagande, har god samarbets-och samordningsförmåga och uthållighet. Du är en person som har lätt för att samarbeta med kollegor och arbetstagare.
Du har goda kunskaper i bakning och livsmedelshantering.
Arbetet ställer höga krav vad gäller självständigt arbete då du arbetar ensam. Du behöver kunna fatta egna beslut i stunden, ha god organisationsförmåga och vara serviceinriktad. I arbetet ingår att kunna arbeta flexibelt både i tanke och i handling.
Du måste vara bekväm i att uttrycka dig muntligt och skriftligt på svenska då kommunikation och dokumentation är en viktig del av arbetet.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs. • Erfarenhet av personer med kognitiv och intellektuell funktionsnedsättning. • Det är meriterande om du har erfarenhet av café/service inom daglig verksamhet enligt LSS.

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret för att säkerställa att ingen sökande blir diskriminerad på grund av kön, etniskt tillhörighet eller ålder.

Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid. Dagtid måndag-fredag
Löneform: Månadslön. Månadslön
Varaktighet: 6 månader eller längre
Arbetstid: Dagtid. 
Tillträde: 2018-02-12
Antal platser: 1. Handledare Daglig verksamhet/LSS

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-14

Arbetsgivarens referensnummer: A739595

Upplysningar lämnas av:

Turid Berg
Enhetschef daglig verksamhet
Telefon: 08 591 26 823

Anita Rohdin
Handledare
Mobiltelefon: 0736663119

Facklig(a) företrädare
Nadia Issa
Handledare
Telefon: 08-59126435

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan