Lediga jobb

Fritidspedagog till Eddaskolan F-3

Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med 47 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 17 500 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden.

I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar.

Framtidskraft är namnet på vårt utvecklingsarbete och utgår från Lean- filosofin. Framtidskraft beskriver hur vi ser på den kultur vi vill ska prägla vår organisation och de verktyg vi använder i vårt arbete.


Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan

Eddaskolan är en liten skola F-3 med ca 180 elever belägen med bra kommunikationer i Valstaområdet i Märsta, Sigtuna kommun.
Skolan är indelad i 3 arbetsenheter.

På Eddaskolan är demokrati och värdegrundsfrågor basen för all inlärning och utveckling.

För mer information: http://www.sigtuna.se

Arbetsuppgifter:

Eddaskolan har under en längre tid haft fritidsfrågorna i fokus. Just nu är vi inne i ett spännande utvecklingsskede med IKT och inkluderande arbetssätt som fokusområden. Vi söker nu en fritidspedagog till vår verksamhet som vill vara med och utveckla vårt fritidshem.
Du kommer att ha en betydelsefull roll i vårt fritidsarbetslag där du tillsammans med fritidshemmets personal bidrar till att skapa möjlighet för alla elever att lyckas.
Du kommer att arbeta under barnens hela dag, både under skoltid och fritidshemstid och möta elever med olika förutsättningar. Ditt fokus kommer att vara att arbeta med ett inkluderande förhållningssätt för att ge alla elever förutsättningar att klara både kunskapskrav och det sociala sammanhanget

Kvalifikationer:

Du ska vara utbildad fritidspedagog. Vi söker dig som har erfarenhet av arbete i fritidshemmet och du har god förmåga att skapa relationer till både barn och vuxna.
Du har förmåga att arbeta självständigt samtidigt som du kan samarbeta tillsammans med andra. Du är flexibel och utifrån riktade uppdrag tar du dig an uppgifter som verksamheten prioriterat för att stödja elevernas lärande och utveckling.
Du har ett tydligt förhållningssätt och utövar ett relationellt ledarskap i elevgrupp.
Du har erfarenhet av att arbeta med elever som behöver struktur och tydliga ramar.
Vi lägger vikt vid att du arbetar strukturerat och har ordning och reda i dokumentationen.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs. Det är meriterande om du har vitsordad erfarenhet av att arbeta i mångkulturella skolområden. Det är meriterande om du har vitsordad erfarenhet av att ha arbetat med elever i behov av stöd eller stöttning i samband med beteendesvårigheter.

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Arbetstid: Dagtid. 
Tillträde: Tillträde snarast dock senast 2017-08-14.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-05-08

Arbetsgivarens referensnummer: A669619

Upplysningar lämnas av:

Maria Gamba Randér
Rektor
Mobiltelefon: 073- 666 32 45
Telefon: 08-591 267 22
E-post: maria.gamba-rander@ sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare
Se kommunens hemsida www.sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan