Lediga jobb

Sätunaskolan söker två fritidspedagoger!

Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med 47 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 20 000 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden.

I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar.Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.

För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola.
Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan

Sätunaskolan är en modern skola som har ett stort fokus på att utveckla lärmiljöer så att undervisningen möter alla elever. Totalt går ca 370 elever på vår skola fördelade på förskoleklass-åk 6. Vår verksamhet har detta läsår även berikats med uppstart av en förberedelseklass för nyanlända elever.

Vi har ett inkluderande förhållningssätt och arbetar med en helhetssyn på elever, lärande och utveckling. I vår verksamhet strävar vi efter att alla elever ska uppleva att deras skolsituation och skolarbete är begripligt, hanterbart och meningsfullt, och att social- och intellektuell utveckling sker parallellt. Det betyder att varje elev behöver känna trygghet och glädje för att utvecklas och att pedagogerna på vår skola skapar detta genom god ledning, stimulans och stöd.

Vår skola ska vara en arbetsplats som är rolig, intressant och viktig för både elever och personal, en plats där vi alla är medskapande till utveckling och lärande.

Arbetsuppgifter:

Sätunaskolan satsar stort på fritidshemmet! Därför söker vi nu två fritidspedagoger för att höja kvalitén i vår verksamhet.

Är du en pedagog som brinner för att stimulera elevernas utveckling och lärande, erbjuda dem en meningsfull fritid, främja allsidiga kontakter och social gemenskap? Då är du rätt person för att tillsmammans med oss driva utvecklingen på Sätunaskolans fritidshem.

Du kommer att ha ett nära samarbete med ledningen på skolan, samt ges möjlighet att delta i ett kommunlat nätverk för fritidspedagoger.

Kvalifikationer:

Du är fritidspedagog med högskoleexamen eller motsvarande, alternativt har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i fritidshemmet.

Du har god erfarenhet av utvecklingsarbete inom skola och fritids med förankring i Lgr 11.


Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal platser: 2

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-04-30

Arbetsgivarens referensnummer: A667972

Upplysningar lämnas av:

Anneli Hultin
Rektor
Mobiltelefon: 073 661 05 83
Telefon: 08 591 26733
E-post: anneli.hultin@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Anna Strömberg
Lärarförbundet
Telefon: 08-59126581
E-post: anna.stromberg@sigtuna.se

Jeanette Rigvald
Lärare
E-post: jeanette.rigvald@ edu.sigtuna.se

Fackliga företrädare
Se kommunens hemsida www.sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan