Lediga jobb

Desktop & ServerteknikerSigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med 45 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 17 500 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden.

I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar.

Arbetsuppgifter:

Sigtuna kommuns IT-plattform är baserad på lösningar från Microsoft, Cisco, VMware, HP Clavister m.fl. Kommunens IT-enhet ansvarar för support, drift och utveckling av kommunens IT-plattform och söker nu Desktop & servertekniker.
Som Desktop & Servertekniker kommer du arbeta med support, drift och utveckling av kommunens klientplattform. Du förväntas ha en hög teknisk kompetens.
Konfiguration och certifiering av klienthårdvara som Bärbar & Stationärdatorer, Surfplattor, Smarta mobiler, Klient OS som Windows mm förväntas av dig.
Du kommer administrera, konfigurera, felsöka och utveckla klientplattform manageringsserver Microsoft System Center Configuration Manager.
Du förväntas vara en resurs inom support och felsökning.

Kvalifikationer:

Du är strukturerad och lösningsorienterad. Du är van att arbeta självständigt och har lätt att prioritera mellan dina åtaganden. Du har lätt för dig att lära nya saker. Du är en lagspelare och har god kommunikativ förmåga såväl internt som externt, därför är en god social kompetens viktig. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
Du har erfarenhet av att arbeta i komplexa IT-miljöer och har minst 3 års erfarenhet av att arbeta med klienthårdvara från HP, Lenovo, Apple, Samsung, Microsoft klient OS lägst Windows 2000, Microsoft server OS lägst Windows server 2000 mm. Du har minst 3 års erfarenhet av att arbeta med Microsoft SCCM. Certifieringar på Microsoft klient OS lägst Windows 2000, Microsoft server OS lägst Windows server 2000 är ett krav. Certifiering på Microsoft SCCM är meriterande. B Körkort är ett krav.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser: 2

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-01-29

Arbetsgivarens referensnummer: A640855

Upplysningar lämnas av:

Colin Lanflo
IT-chef
Telefon: 08-59126418
E-post: colin.lanflo@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare, se kommunens hemsida

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan