Lediga jobb

IT-InfrastrukturteknikerSigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med 47 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 20 000 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden.

I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar.

Arbetsuppgifter:

Sigtuna kommuns IT-plattform är baserad på lösningar från Microsoft, Cisco, VMware, HP. kommunens IT-enhet ansvarar för support, drift och utveckling av kommunens IT-plattform och söker nu en IT-infrastrukturtekniker.
Som IT-infrastrukturtekniker kommer du arbeta med support, drift och utveckling av kommunens IT-plattform. Du förväntas ha en hög teknik kompetens.
Konfiguration av Windows server, SQL, andra applikationer, Server hårdvara, Lagring, Trådbundet och Trådlösa nätverk, brandväggar och mm förväntas av dig.
Du förväntas vara en resurs inom support och felsökning.
Du kommer delta i IT-projekt. Du kommer ansvara för delar av IT-infrastruktur beroende av din kompetens.

Kvalifikationer:

Du har erfarenhet av att arbeta i komplexa IT-miljöer och har minst 3års erfarenhet av att arbeta med flera av lösningar från Microsoft, Cisco, VMware, HP Lagring, HP Servers och IT-säkerhet. Certifieringar på VMware minst VCP6-DVC är ett krav.
Du är strukturerad, lösningsorienterad. Du är van att arbeta självständigt och har lätt att prioritera mellan dina åtaganden. Du har lätt för dig att lära nya saker. Du är en lagspelare och har god kommunikations förmåga såväl som internt som externt därför är en god social kompetens viktig. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.


Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-03-26

Arbetsgivarens referensnummer: A662732

Upplysningar lämnas av:

Colin Lanflo
IT-chef
Telefon: 08-59126418
E-post: colin.lanflo@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare, se kommunens hemsida

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan