Lediga jobb

S:ta Gertrud söker två fritidspedagogerSigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med 47 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 20 000 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Sigtuna stadsängar bygger vi hållbart för framtiden.

I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar.Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.

För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola.
Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan

S:ta Gertruds skola startade hösten 2002 och ligger i Tilområdet i Sigtuna stad. I dag har skolan ca 440 elever F- 6 och kännetecknas av en hög kvalité och fokus på kunskap, kreativitet och glädje.

Arbetsuppgifter:

Vi söker två fritidspedagoger som med driv och engagemang vill arbeta för att bidra till fritidshemmets fortsatta utveckling.
Tillsammans med kollegor erbjuder du barnen en positiv, kreativ och meningsfull tid utifrån fritidshemmets förtydligade uppdrag i läroplanen. Du arbetar målmedvetet för att barn får utveckla både självständighet, ansvarstagande och samarbete. Under skoltid arbetar du tillsammans med lärare i ett arbetslag och knyter ihop barnens dag till en helhet.

Kvalifikationer:

Du är utbildad fritidspedagog eller lärare mot fritidshemmet. Du har lång erfarenhet av arbetet i fritidshemmet med god kunskap om fritidshemmens och skolans uppdrag utifrån styrdokumenten. Du är en god organisatör, har ett tydligt och inspirerande ledarskap samt har en god förmåga att samarbeta med både barn, kollegor, föräldrar och andra aktörer. Som pedagog är du en lagspelare; lösningsfokuserad positiv och tydlig. Vi ser gärna att du har kompetens inom musik/drama/dans/bild/film eller digitala verktyg.

Erfarenhet krävs.


Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2017-08-14
Antal platser: 2

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-05-10

Arbetsgivarens referensnummer: A674615

Upplysningar lämnas av:

Erika Björklund
Rektor
Telefon: 08-59126019
E-post: erika.bjorklund@ sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Anna Björkegren
Lärarförbundet
E-post: anna.bjorkegren@ edu.sigtuna.se

Ylva Hellgren
Lärarnas riksförbund
Telefon: 070-73 70 328

Susanne Ledin
Kommunal
E-post: susanne.ledin@ edu.sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan