Lediga jobb

Lärare till sommarskola för nyanlända

Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med 47 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 20 000 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden.

I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar.Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen ansvarar för:

• Gymnasieutbildning
• Vuxenutbildning
• Arbetsmarknadsinsatser
• Ekonomiskt bistånd
• Etablering nyanlända

Vid Arlandagymnasiet studerar ungefär 1000 elever. Vi har 13 gymnasieprogram, både nationella och specialutformade, och kan därför erbjuda flera olika utbildningsvägar och individuella valmöjligheter.
Våra årliga utvärderingar visar att elever och personal trivs mycket bra på vår skola. Duktiga lärare och gymnasiets ljusa och luftiga lokaler är bidragande orsaker till detta. Men inte minst det goda klimatet som råder elever emellan.

Arbetsuppgifter:

Arlandagymnasiet i Sigtuna kommun kommer att ha sommarskola för nyanlända med start den 19/6. Sommarskolan kommer att gå under perioden v.25-27 och v.32-33. Vi söker nu dig som skulle vilja ta dig an ett kul och spännande sommarjobb. Du kommer att ha undervisning med tyngdpunkt på svenska som andra språk men vi vill även kunna erbjuda engelska och matematik så ämneskunskap inom dessa ämnen är ett plus.

Kvalifikationer:

Du ska vara lyhörd och kunna jobba i grupp med andra lärare, ha förmågan till individuellt bemötande av ungdomar och deras olika behov. Ämneskunskap i framför allt svenska/ svenska som andra språk, men även i andra ämnen.
Kanske är du just nu lärarstudent i behov av jobb under sommaren. Här har du möjlighet att testa dina kunskaper att utforma undervisning ihop med kollegor.

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Anställningsform:

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: För att få in blick i hur upplägget ser ut och få en möjlighet i att träffa andra inblandade startar anställningen den 15/6 med information och förberedelser.
Tidsbegränsat till: 2017-08-11
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-03-31

Arbetsgivarens referensnummer: A659695

Upplysningar lämnas av:

Veronica Suskic
Rektor
Telefon: 073-6610400, 08-59783077
E-post: veronica.suskic@ arlandagymnasiet.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare
Telefon: 08-591 260 00

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan