Lediga jobb

Administratör inom fastigheter

Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med 47 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 20 000 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Sigtuna stadsängar bygger vi hållbart för framtiden.

Komfast är kommunens fastighetskontor och strävar efter att tillhandahålla attraktiva och ändamålsenliga lokaler till kommunens verksamheter och invånare samt arbetar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv fastighetsförvaltning.

Komfast svarar för lokalförsörjningen genom att äga, hyra in, förvalta och bygga lokaler för att täcka kommunens nuvarande och kommande behov. All kommunal verksamhet har Komfast som hyresvärd.

Arbetsplatsen är förlagd till kommunhuset, några minuters gångväg från pendeltågsstationen i Märsta.

Arbetsuppgifter:

I uppdraget som Administratör inom fastigheter ingår att stötta fastighetskontoret administrativt, både inom fastighetsförvaltning och byggprojekt. I tjänsten ingår bland annat uppgifter såsom administration i kommunens fastighetssystem Xpand, hantera uppdatering av bygglov, vara förvaltarna behjälpliga med administration kring hyresavtal, hålla uppdaterade listor över kommunens fastigheter, vara delaktig i Komfasts arbete med barnkonsekvensanalyser, bistå administrativt i arbetet med projektavdelningens kvalitetssystem, delta i administrationen runt upphandlingar enligt lagen om offentlig upphandling (LOU), mötes- och konferensbokningar, inköp i inköpsportalen, föra mötesanteckningar samt i övrigt förekommande administrativa arbetsuppgifter.

Kvalifikationer:

• Genomgången gymnasieutbildning med lägst betyget G eller motsvarande i samtliga ämnen
• Erfarenhet av administrativt arbete
• Erfarenhet av administration i fastighetssystem
• Grundläggande kunskap om hantering av uppdatering av bygglov
• Erfarenhet av arbete i Incit Xpand är meriterande
• Erfarenhet från arbete i en fastighetsorganisation är meriterande
• Kunskap om barnkonventionen och barnkonsekvensanalys som metod är meriterande
• Goda kunskaper i MS Office

Vi söker dig med erfarenhet från fastighetsbranschen med god förståelse- och intresse för fastighetsförvaltningsfrågor. Vi ser gärna att du har varit delaktig i arbete runt hyresgästträffar.

Som person är du van att arbeta självständigt och är engagerad och målinriktad. Vi ser även att du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Vidare är du strukturerad, noggrann och uttrycker dig väl i tal och skrift.

Komfast arbetar i enlighet med Sigtuna kommuns värdegrund som sätter invånaren först, värnar allas lika värde och sätter kvalitet i fokus. De två principerna Uppdragsgivarens förtroende och Olikheter berikar styr arbetet för att utveckla våra arbetssätt. Det är värderingar som du måste dela och känna dig inspirerad av för att vara rätt person för rollen.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde 2018-01-01.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-24

Arbetsgivarens referensnummer: A711058

Upplysningar lämnas av:

Farzin Mirsaidi (semester 18/9-24/9)
Fastighetschef
Telefon: 08-591 261 15

Susanna Carling Palmér
Fastighetscontroller
Telefon: 08-591 261 10

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare se kommunens hemsida

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan