Lediga jobb

Parkarbetare driftverksamheten

Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med 47 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 20 000 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Sigtuna stadsängar bygger vi hållbart för framtiden.

I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar.

På stadsbyggnadskontoret arbetar cirka 130 personer med uppgiften att göra Sigtuna kommun till en attraktiv, levande och trygg plats att bo och verka i. På stadsbyggnadskontoret finns fem avdelningar som ansvarar för att göra Sigtuna kommun till en attraktiv, levande och trygg plats att bo och verka i. Vi planerar nya bostads- och verksamhetsområden och hanterar bygglov. Vi projekterar och bygger gator och ledningar för vatten och avlopp. Vi tar hand om parker och skogar samt skolgårdar, förskole gårdar och lekplatser. Vi arbetar med trafikfrågor, parkeringsövervakning, renhållning och mycket mer. Stadsbyggnadskontoret är en arbetsplats med god sammanhållning och trivsel.

För mer information: http://www.sigtuna.se

Arbetsuppgifter:

Du kommer att ingå i teamet som arbetar med olika mark- och anläggningsprojekt inom vår park-, lek-, och gatuverksamhet i tätorterna Märsta, Sigtuna och Rosersberg. Hos oss får du möjlighet att prova på många olika typer av arbete inom park-/markskötsel. Ditt fokus kommer att vara inom våra park- och grönområden.
Viss beredskap ingår i tjänsten vintertid. Under vintertid ingår även snöröjning.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har några års erfarenhet av park-/grönyteskötsel. Du ska uppskatta att arbeta i grupp och dela med dig av dina kunskaper. Du är en serviceinriktad, noggrann och ansvarstagande person som fungerar i grupp men ska också kunna ta självständigt ansvar.
Erfarenhet krävs.
Du ska ha lägst B-körkort och gärna BE

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av att arbeta inom den gröna sektorn, inom såväl nyanläggning som drift/underhåll. Kunskap/erfarenhet inom beskärning av träd och buskar, samt skötsel av annueller och perenner, ser vi som en stor tillgång.

Följande är meriterande:
Grön grundläggande trädgårdsutbildning eller motsvarande
Giltigt motorsågskort AB samt röjsågskort RA, RB.
Skyliftkort
God maskinvana, t.ex. redskapsbärare, hjullastare, traktor, truck. Ange vilka maskiner du har vana att arbeta med, eller behörighet för.
C-körkort
Säkerhet på väg


Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!
Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret för att säkerställa att ingen sökande blir diskriminerad på grund av kön, etniskt tillhörighet eller ålder.
Du är välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande!
Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Vi undanber oss telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare


Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse Månadslön efter överenskommelse. Arbetstider: mån-tor 6:30 - 16:00 fre 6:30 - 13:00 Beredskapstjänstgöring ingår.
Antal platser: 2

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-13

Arbetsgivarens referensnummer: A695947

Upplysningar lämnas av:

Mikael Gustafsson
Enhetschef Park
Telefon: 08 - 591 261 02
E-post: mikael1.gustafsson@ sigtuna.se

Ulf Sävström
Produktionschef
Telefon: 08-59126121

Facklig(a) företrädare
Michael Zingerman
Kommunal
Telefon: 08-591 268 78

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan