Lediga jobb

Musiklärare

Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med 45 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 17 500 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden.

I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar.

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan

På Ekillaskolan betonar vi varje elevs rätt att få undervisning på en för honom/henne anpassad nivå. Ekilllaskolan ska vara den plats där samtliga elever och all personal ska trivas och känna trygghet och där eleverna ska lämna skolan med självkänsla och tillförsikt – rustade för fortsatta studier och en bra plats i vuxensamhället. Vi ska finna de vägar och arbetsmetoder som leder till att fler och fler elever för varje år får godkänt i samtliga ämnen, då de lämnar skolan år 9.

För mer information: http://www.sigtuna.se

Arbetsuppgifter:

Arbetsuppgifterna består av 100% undervisning i musik för elever i åk 7, 8 och 9. Ca 50% av undervisningen består av sångundervisning och sker i våra kulturklasser. Arbetet innebär också att vara mentor för en klass tillsammans med en kollega.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med stort engagemang för att jobba tillsammans med andra i en skola där alla elever får möjlighet att i ett trivsamt klimat utvecklas så långt som möjligt.
Det är viktigt att du har ett intresse av att samarbeta och bedriva kollegialt utbyte med andra då du kommer att ingår i ett arbetslag och i ett ämneslag. I arbetslaget jobbar alla tillsammans kring de elever som ingår i laget och i ämneslaget arbetar lärare tillsammans för att utveckla ämnesundervisningen.

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde snarast efter överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-01-15

Arbetsgivarens referensnummer: A641469

Upplysningar lämnas av:

Karin Sagbrant
Rektor Ekillaskolan
Telefon: 08-597 835 01
E-post: karin.sagbrant@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare
Se kommunens hemsida

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan