Lediga jobb

Skoladministratör

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun.

Hos Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen ryms många olika verksamheter inom utbildning och försörjning. Oavsett om du är gymnasieungdom eller en vuxen som vill utvecklas eller förändra din framtid så finns vi här för att stötta dig i din utbildning. Vi erbjuder olika program, aktiva insatser eller vägledning mot studier och arbete så att du kan ta dig dit du vill. Vår strävan är att du ska gå vidare med nya kunskaper, egen försörjning och förutsättningar för ett livslångt lärande.

Arbetsuppgifter:

Du kommer att arbeta med skoladministrativa arbetsuppgifter. Exempelvis: Elevregistrering, arkivering, dokumentation, SL-kort, beställningar, rapportering, myndighetskontakt, elevskåp, schemaläggning, CSN, utskick, statistikhantering med mera.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet inom administration med god datorvana. Du har god samarbetsförmåga, är flexibel, initiativrik, stresstålig och mycket serviceinriktad. Du har förmåga att arbeta självständigt, organisera, förbättra och prioritera bland arbetsuppgifterna. Du har skolerfarenhet. Du har mycket god social förmåga och kan hantera både vuxna och elever på ett mycket bra sätt.

Det är meriterande att du har goda kunskaper i elevhanteringssystemen IST-Extens, Dexter, Alvis och schemahanteringssystemet Untis.Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: Tjänsten tillsätts snarast möjligt.
Tidsbegränsat till: 2018-12-21
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-07-20

Arbetsgivarens referensnummer: A795535

Upplysningar lämnas av:

Annika Fredriksson
Chef för operativa stödenheten
Telefon: 08-591 267 64
E-post: annika.fredriksson@ sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Facklig kontaktperson
Se kommunens hemsida www.sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan