Lediga jobb

Chefssekreterare till biträdande kommundirektören

Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med 47 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 20 000 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden.

I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar.För mer information: http://www.sigtuna.se

Arbetsuppgifter:

Tycker du om utmaningar och har ett stort intresse för demokratifrågor? Är du dessutom noggrann och trivs i en roll som ställer höga krav på att samarbeta, kommunicera och ge bra service? Då är detta ett uppdrag för dig.

Arbetsområdet är brett och omfattar bland annat att vara sekreterare i kommundelsråd, tillgänglighetsråd och brottsförebyggande råd, vilket innebär att föra protokoll samt att koordinera och förbereda möten. I arbetet ingår administrativt stöd till biträdande kommundirektören och kommunledningen. Du samarbetar med och är back upp till kommundirektörens sekreterare. I tjänsten ingår även hantering av ekonomi- och lönesystem, intranät, webb och outlook.

Du skall även boka, planera och genomföra externa besök till kommunen både nationellt och internationellt och vara stöd inom kommunledning vid större evenemang.

Kvalifikationer:

Du har en relevant utbildning för uppdraget, gärna påbyggnadsutbildning inom det administrativa området. Du har flerårig erfarenhet av administration. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Vidare har du god digital kompetens vilket innebär att med lätthet sätta sig in i nya program/system. Du har god datorvana och är kunnig i Officepaketet.

Du trivs i en stödjande och serviceinriktad roll samtidigt som du är en lagspelare. Du har god förmåga att skapa och hålla god struktur i arbetet och är noggrann. Du är självgående, flexibel och en prestigelös, social och öppen person som kan hantera olika typer av situationer på ett positivt sätt.Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-04-23

Arbetsgivarens referensnummer: A667061

Upplysningar lämnas av:

Helen Kavanagh Berglund
Biträdande kommundirektör
Telefon: 08-591 26060
E-post: helen.kavanaghberglund@ sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare
Se kommunens hemsida
Telefon: www.sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan