Lediga jobb

Lärare i åk 1

Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med 45 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 17 500 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden.

I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar.

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.
För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan

Norrbackaskolan är en tvåparallellig skola för elever från förskoleklass upp till årskurs 6 med sammanlagt ca 375 elever inklusive en liten förberedelseklass. Skolan är belägen i ett bostadsområde med närhet till naturen och tio minuters gångväg till Märsta station. Kollegiet består av många nya lärare som har en stark intention av att utveckla undervisningen och ett stort engagemang av att utforma en trygg och stimulerande lärmiljö. Formativ bedömning och digitala verktyg utgör en bas för det kollegiala lärandet för såväl pedagoger som elever.
Skolans fritidshem erbjuder en god verksamhet och skolans tre fritidspedagoger ansvarar för fritidsutveckling.

Under läsåret 2016/2017 deltar Norrbackaskolan i Skolverkets fortbildning Läslyftet.

För mer information: http://www.sigtuna.se

Arbetsuppgifter:

Vill du vara med och driva skolutveckling? Besitter du en kompetens som leder till att elevernas lärmiljö utvecklas till en bättre? Vill du ingå i ett sammanhang där det kollegiala lärandet står i fokus med syfte att uppnå det vi vill uppnå?
Då ska du söka tjänst på vår skola!
Du kommer att vara mentor för en åk 1 med ett nära samarbete med din kollega i den andra ettan.
Ditt uppdrag innefattar planering och bedömning enligt Lgr 11 med en stark intention av att alla elever ska nå goda kunskaper i ett meningsfullt sammanhang.

Kvalifikationer:

Du är behörig lärare i minst två ämnen.
Du har goda ledaregenskaper och är didaktisk yrkesskicklig.
Du lägger stor vikt vid att skapa goda relationer med såväl elever som vårdnadshavare och medarbetare.

Kunskaper och erfarenhet av pedagogiskt IT-arbete som en naturlig del av undervisningen är meriterande. Detsamma gäller arbete med elever i behov av särskilt stöd med ett inkluderande förhållningssätt.Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-01-20

Arbetsgivarens referensnummer: A637663

Upplysningar lämnas av:

Anneli Hultin
Rektor
Mobiltelefon: 073 661 05 83
Telefon: 08 591 267 33
E-post: anneli.hultin@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Anna Strömberg
Lärarförbundet
Telefon: 08-59126581
E-post: anna.stromberg@sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan