Lediga jobb

Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/ geriatrik

Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med 47 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 17 500 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Sigtuna stadsängar bygger vi hållbart för framtiden.

I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar.

Hälso- och sjukvårdsorganisationen (HSO) utför hälso- och sjukvård i kommunens särskilda boenden för äldre, inom socialpsykiatrin och LSS.

För mer information: https://www.youtube.com/watch?v=307IKJk4OIA

Arbetsuppgifter:

Arbetsuppgifterna innebär sedvanligt förekommande sjuksköterskeuppgifter inom äldreomsorgen. Vi arbetar nära andra professioner i en komplex miljö, där du fattar självständiga beslut och verkligen utmanar och utvecklar dig själv. I arbetet måste vi förhålla oss, inte bara till våra brukare , utan till anhöriga , myndigheter och övrig sjukvård och integrera med dessa på ett professionellt sätt vilket gör arbetet spännande och givande.

Kvalifikationer:

Leg. sjuksköterska.Erfarenhet:

Erfarenhet krävs. Tidigare erfarenhet av geriatrisk vård eller äldreomsorg är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, då arbetsuppgifterna kräver en god samarbetsförmåga.

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Provanställning kan komma att tillämpas.

För dig som är intresserad och vill vara aktiv i vårt förändrings- och utvecklingsarbete finns en Akademi som är en projektledarutbildning, tillgänglig för alla medarbetare. Genom kommunens ledarförsörjningsprogram finns möjlighet för dig som i framtiden vill anta utmaningen att bli chef.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön. Vi tillämpar individuell lönesättning.
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Schema.  Enligt schema 50% dag och 50% kväll och helg
Tillträde: Tillträde snarast
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-11-20

Arbetsgivarens referensnummer: A724853

Upplysningar lämnas av:

Sharareh Ramezan
Enhetschef
Mobiltelefon: 073 6613562
Telefon: 08 591 26562

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare
Se kommunens hemsida
Telefon: www.sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan