Lediga jobb

Administratör/ verksamhetsutvecklare

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun.

Miljö- och hälsoskyddsförvaltningen finns med dig i alla delar av din vardag. Vi verkar genom kontroll, tillsyn och rådgivning. Tillsammans arbetar vi för att du inte ska bli sjuk av maten du äter, att vattnet du använder är rent och att miljöerna du rör dig i bevaras och omhändertas på ett tryggt sätt. För oss spelar det ingen roll vem du är – ett företag, en invånare eller en besökare. Vi strävar efter att din omgivning ska vara säker, både idag och i framtiden.

Miljö- och hälsoskyddskontoret arbetar för den politiskt tillsatta miljö- och hälsoskyddsnämnden med att sköta kommunens uppgifter inom miljö- och hälsoskyddsområdet. Kontoret består av två enheter, livsmedelsenheten och miljö- och hälsoskyddsenheten och har totalt drygt 20 medarbetare. Kontoret har ett arbetssätt grundat på LEAN.

Arbetsplatsen ligger i Märsta med bekvämt pendlingsavstånd från både Stockholm och Uppsala.

För mer information: http://www.sigtuna.se

Arbetsuppgifter:

Miljö- och hälsoskyddskontoret vill vara en modern organisation som sätter de som bor och verkar i kommunen i första rummet. Ett viktigt steg på den resan är att bli betydligt mer digitala. Vårt mål är att ärendemappar och ansökningsblanketter ersättas av digital hantering. På så sätt kan vi lägga vår arbetstid på det som skapar verklig nytta för de som bor och verkar i kommunen.

Är du en driftig administratör eller verksamhetsutvecklare som vill ha en ny utmaning och ta ett stort ansvar? Då kan vi ha något intressant för dig!

Vi söker dig som vill vara spindeln i nätet för vår utvecklingsresa. Du kommer bl.a. att leda vårt digitaliseringsarbete och införandet av ett nytt ärendehanteringssystem. Det innebär bl a att informationen ska finnas digitalt tillgänglig för våra invånare och kontorets medarbetare. Du kommer också att göra en del administrativa uppgifter hos oss, som tex registrering och arkivering.

Kvalifikationer:

Du motiveras av verksamhetsutveckling och har intresse för IT-frågor. För att lyckas bra i rollen tror vi att det är bra om du är initiativtagande, självgående och har förmåga att åstadkomma resultat.

Har du arbetat med verksamhetsutveckling tidigare är det meriterande.
Vi ser att du är lösningsfokuserad och handlingsinriktad. Vi ser också att har mycket god förmåga att kunna möta och kommunicera med andra människor i både tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du är strukturerad och gillar ordning och reda.

Vi vill att du har lägst gymnasieutbildning. Du har goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.


Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-19

Arbetsgivarens referensnummer: A741128

Upplysningar lämnas av:

Johan Stock
Miljö- och hälsoskyddschef
Telefon: 08-591 26 233
E-post: johan.stock@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare
Se kommunens hemsida
Telefon: www.sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan