Lediga jobb

Grundskollärare år 1 Galaxskolan

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun.

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.

Galaxskolan (fd Steninge skolan) är en F-6 skola med ca 360 elever som går i två paralleller. Skolan ligger strategiskt mitt i kommunen, i Steninge.
Verksamheten flyttade in i helt nya moderna och ändamålsenliga lokaler i november 2015.
Skolan har en god digital lärmiljö och alla eleverna har en egen lärplatta.
Elevernas lärande, studiero och trivsel står i fokus och verksamheten präglas av nyfikenhet, utveckling och goda resultat.
Personalen på skolan har ett stort engagemang och bidrar till att eleverna känner sig trygga.

Arbetsuppgifter:

Vi söker en lärare till årskurs 1. Tillsammans med skolsamordnaren som också arbetar i klassen delar av dagen och tillsammans med arbetslaget kommer du att arbeta för att skapa förutsättningar för att våra elever ska få den bästa skolgången och få stimulans till utveckling och lärande. Du planerar, genomför och följer upp undervisningen både enskilt och tillsammans med dina kollegor. Galaxskolan är en av Sigtuna kommuns kompetensenheter, det innebär att vi håller på att bygga upp en organisation med förstärkt kompetens för att möjliggöra en bra utbildning för alla elever.
Du förväntas att arbeta med den digitala tekniken för att inspirera och möjliggöra för eleverna att visa sina kunskaper på olika sätt. Under detta läsår är IT och språkutvecklande arbetssätt skolans fokusområden.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som trivs att samarbeta med dina kollegor för att utveckla skolan och din egen praktik
Vi ser gärna att du har erfarenhet och att du är behörig grundskollärare samt att du har en god förmåga att skapa tillgängliga lärmiljöer.
Önskvärt att du har kunskaper i läsinlärning.
Vi lägger stor vikt vid lämplighet för uppdraget

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde 20180108
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-11-15

Arbetsgivarens referensnummer: A726651

Upplysningar lämnas av:

Susanne Calland
Rektor Galaxskolan
Telefon: 08-59126613
E-post: susanne.calland@ sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Aini Backman
Lärarnas Riksförbund
Telefon: 08-591 266 17
E-post: aini.backman@ edu.sigtuna.se

Lärarförbundet
Telefon: 08-591 265 81

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan