Lediga jobb

Förstelärare / gymnasielärare Kemi/ Matte

Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med 47 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 20 000 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Sigtuna stadsängar bygger vi hållbart för framtiden.

I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar.

Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen ansvarar för:

• Gymnasieutbildning
• Vuxenutbildning
• Arbetsmarknadsinsatser
• Ekonomiskt bistånd
• Etablering nyanlända

Vid Arlandagymnasiet studerar ungefär 1000 elever. Vi har 13 gymnasieprogram, både nationella och specialutformade, och kan därför erbjuda flera olika utbildningsvägar och individuella valmöjligheter.
Våra årliga utvärderingar visar att elever och personal trivs mycket bra på vår skola. Duktiga lärare och gymnasiets ljusa och luftiga lokaler är bidragande orsaker till detta. Men inte minst det goda klimatet som råder elever emellan.

För mer information: http://www.arlandagymnsiet.se

Arbetsuppgifter:

Arbetsbeskrivning

Vi söker en legitimerad lärare i matematik och kemi till teknikprogrammet. Du sätter eleverna och deras lärande i centrum och är en tydlig ledare i klassrummet. Du har ett entreprenöriellt förhållningssätt och visar höga och positiva förväntningar på eleverna. Vi ser goda relationer mellan lärare och elever som en av de viktigaste framgångsfaktorerna och söker därför dig som är bra på att skapa och upprätthålla goda elevrelationer.

Arlandagymnasiets teknikprogram är i en intressant utvecklingsfas. Vi utvecklar vår teknikinriktning och inriktar även programmet mot spelutveckling. Samarbete med bransch, universitet och högskola, högt kvalitetsmedvetande och samarbete över ämnesgränserna förväntas av alla som arbetar med programmet. Du ser IKT som en naturlig del i undervisningen.

Du ingår i ett positivt arbetslag som samarbetar över ämnesgränser och ser möjligheter. Huvuddelen av tjänsten består av undervisning i matematik och kemi eventuellt kopplat till ett uppdrag som förstelärare. Mentorskap ingår även i tjänsten.

Kvalifikationer:

Kvalifikationer: Legitimerad gymnasielärare i matematik och kemi.


Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-21

Arbetsgivarens referensnummer: A705432

Upplysningar lämnas av:

Jonas Egervärn
Rektor
Mobiltelefon: 0707370324
Telefon: 08-59126296
E-post: jonas.egervarn@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare
Se kommunens hemsida
Telefon: www.sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan