Lediga jobb

Förskollärare

Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med 47 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 20 000 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Sigtuna stadsängar bygger vi hållbart för framtiden.

I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar.

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.

För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola.
Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan

Förskolan Nyborgen startades upp år 2010 och är idag en mötesplats för 110 barn fördelade på 4 hemvister med ca 20 pedagoger. Du kliver in i ljusa och moderna ytor som inbjuder till lek och utforskande. Förskolan har en stor utegård med en direkt anslutning till skogen. För dig som pendlar ligger förskolan i nära anslutning till Rosersberg pendelstation med ca 10 minuters gångavstånd.Arbetsuppgifter:

I vårt arbete låter vi oss inspireras av Reggio Emilia och har kontinuerlig handledning av pedagogista.Under de kommande läsåren har förskolorna i Sigtuna kommun valt att arbeta med Hållbar utveckling. Våra pedagogiska verktyg är pedagogisk dokumentation och ett projekterande arbetssätt. Verksamheten utvärderas enligt förskolans pedagogiska årshjul.

Kvalifikationer:

Just nu utökar vi antalet förskollärare på området och söker därför 2 behöriga förskollärare som vill ingå vårt sammanhang!
Du bör ha ett nyfiket och reflekterande förhållningssätt och förmåga att möta varje barn utifrån sin förutsättningar och kunna fånga barnens nyfikenhet och lust att lära genom att göra miljön spännande och utmanande.
Vi vill att du är modig och vågar pröva nya arbetssätt, är lösningsorienterad och sätter barnens behov och möjligheter i centrum.
Du är en skicklig ledare och har förmågan att leda barn och skapa engagemang hos både dem och dina kollegor.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde: efter överenskommelse. Intervjuer kommer att ske under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut.
Antal platser: 2

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-17

Arbetsgivarens referensnummer: A710104

Upplysningar lämnas av:

Sylwia Szulik
tf Förskolechef
Telefon: 08 591 26 117

Gunilla Werpers
Förskollärare
Mobiltelefon: 070 737 03 32

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare
Se kommunens hemsida www.sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan