Lediga jobb

Lärare F-6 Steningehöjdens skola

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun.

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.

Steningehöjdens skola är en F-6 skola som ligger i nya stadsdelen Steningehöjden. Skolan har i dag 200 elever och ska byggas ut till två paralleller.För mer information: http://www.steningehojden.wordpress.com

Arbetsuppgifter:

Vi växer och söker en lärare till vårt fantastiska team här på Höjden!
Är det dig vi söker? Vill du vara med på vår fortsatta utvecklingsresa? Vi är en personalgrupp som jobbar i ett nära samarbete utifrån våra fyra fokusområden lärande, hälsa, känsla och digitalt lärande.
Vi jobbar aktivt med att våra elever ska äga sitt lärande. Det betyder för oss bland annat elevledda utvecklingssamtal, bedömning för lärande, återkoppling, digitala verktyg som en naturlig del i undervisning. Vi är en skola som arbetar aktivt med värdegrunden, trygghet och trivsel på hela skolan, ett gemensamt arbete för att ständigt skapa samsyn.

Vår vision lyder: "Alla är olika, alla är unika. Alla kan lyckas".

Vill du vara med och förverkliga visionen så gör en ansökan till oss redan i dag! Vi ser fram emot att höra av dig och träffa dig i ett personligt möte!

På Steningehöjdens skola jobbar alla lärare enligt tidsavtalet 40+5 vilket ger utrymme för nära samarbete och kollegialt lärande.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har behörighet F-6 lärarlegitimation.


Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde från vårterminen 2018 eller enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-31

Arbetsgivarens referensnummer: A737092

Upplysningar lämnas av:

Cecilia Meijer
Rektor
Telefon: 08-59126911
E-post: cecilia.meijer@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Lisa Westberg
Lärarförbundet
Telefon: 08-59126912
E-post: lisa.westberg@ edu.sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan