Lediga jobb

Avfallshandläggare

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun.

Sigtuna Vatten & Renhållning AB är ett helägt kommunalt bolag med ansvar för avfallshanteringen och VA-verksamheten i Sigtuna kommun. I ansvaret ingår insamlingen av hushållsavfall inklusive slam från enskilda avloppsanläggningar.

För att förstärka arbetet med avfallsfrågorna behöver vi rekrytera en avfallshandläggare med inriktning mot driftfrågor med koppling till entreprenörer och kunder.

För mer information om bolaget se www.sigtunavatten.se


Arbetsuppgifter:

Tjänsten innebär ett arbete med varierande uppgifter avseende uppföljning och utveckling av kommunens avfallsverksamhet. Du kommer att ha ett stort eget ansvar och få jobba med de flesta förekommande uppgifter när det gäller insamling och transport av avfall.
Som avfallshandläggare kommer du bland annat att arbeta med:
- uppföljning och utveckling av samarbetet med avfallsentreprenörer,
- delta vid upphandlingar och avtalsuppföljningar inom ansvarsområdet,
- handläggning av diverse kundrelaterade frågor inom avfallsverksamheten,
- handläggning av arbetsmiljöfrågor kopplade till avfallsinsamlingen,
- diverse kontakter med kunder, entreprenörer, fastighetsägare, konsulter, myndigheter samt med kommunala förvaltningar.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet och ett stort intresse för avfallshantering. Du har en passande högskoleutbildning eller annan relevant utbildning inom området. Erfarenhet från avfallsbranschen och upphandling av avfallstjänster och avtalsuppföljning är meriterande. Du ska ha goda datorkunskaper och gärna erfarenhet från verksamhetssystemet EDP Future.

Som person är du positiv och serviceinriktad och har en god samarbetsförmåga. Du ska klara av att vara lösningsinriktad gentemot kunder och andra externa kontakter. Du ska också kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. B- körkort är ett krav.


Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna Vatten & Renhållning erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Vänta inte med att skicka in din ansökan då vi intervjuar fortlöpande och tillsättning kan ske innan ansökningstiden löpt ut.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-08-26

Arbetsgivarens referensnummer: A797358

Upplysningar lämnas av:

Greger Svensson
VD
Mobiltelefon: 070 4321 610
E-post: greger.svensson@ sigtunavatten.se

Facklig(a) företrädare
Maria Nordmark
Avfallsstrateg
Mobiltelefon: 070 4321 601
E-post: maria.nordmark@ sigtunavatten.se

Marcus Larsson
VA-ingenjör
Telefon: 08-40925107
E-post: marcus.larsson@ sigtunavatten.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan