Lediga jobb

Elevassistenter på grundsärskolan

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun.

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem. För barn med intellektuell funktionsnedsättning finns grundsärskolan, som har två parallella former: grundsärskola och inriktning träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan

I ett arbete som utgår ifrån barnens intressen, förutsättningar och behov skapas en lust och vilja att gemensamt forma och ta ansvar för vår framtid. Vi har en skola där varje människa är unik.

Sigtuna kommuns grundsärskolan i Märsta är en skola med ca 55 elever. Skolan växer och har stort behov av medarbetare.Grundsärskolan har 5 team årskurs 1-9, och en resursgrupp förskoleklass. Våra elever läser kursplanerna ämnen och ämnesområden. Majoriteten läser ämnesområden.
EN DEL BEHÖVER MER FÖR ATT FÅ LIKA MYCKET.

För mer information: http://www.sigtuna.se

Arbetsuppgifter:

Att tillsammans med arbetslaget och kollegor genomföra den pedagogiska verksamheten i både skola och på fritids som elevassistent. De olika teamen har behov av en kunnig medarbetare. Vi arbetar för en jämnare könsfördelning.

Kvalifikationer:

Du ska vara väl förtrogen med barn med funktionsnedsättning i grundsärskolan. Det är bra om du kan använda dig av flera olika kommunikationsverktyg.

Vi söker elevassistenter som brinner för det pedagogiska lärandet och genom handlingskraftiga initiativ skapar goda relationer både till elever och medarbetare. Allt för att utveckla eleverna.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs. Du har arbetat några år inom grundsärskolan eller i liknande verksamheter och har erfarenhet av många olika funktionsnedsättningar. En merit är om du hanterar Digitala lärverktyg.

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid. semestertjänst 40 tim/v
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: 3-6 månader
Tillträde: 2018-01-09
Tidsbegränsat till: 2018-06-21
Antal platser: 1. Assistenter för elever i olika åldrar och med olika grader av funktionsnedsättning

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-14

Arbetsgivarens referensnummer: A730625

Upplysningar lämnas av:

Ann Jansson
Rektor
Telefon: 073 6613583
E-post: ann.jansson@sigtuna.se

Micaela Rodrigues
Verksamhetsledare fritids Hajen
Telefon: 073 661 35 43
E-post: micaela.rodrigues@ edu.sigtuna.se

Annette Närehag
Verksamhetsledare fritids Krokodilen
Mobiltelefon: 073 661 35 87
E-post: annette.narehag@ edu.sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Kommunal
Telefon: 08 591 265 84

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan