Lediga jobb

Ansvarig kock

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun.

För mer information: http://www.sigtuna.se

Arbetsuppgifter:

MatEn söker en ansvarig kock till ett av våra förskolekök. Som ansvarig kock kommer du vara ansvarig för tillagning och servering av förskolans alla måltider. I ditt ansvar ligger även planering av verksamheten, beställning av varor samt kökets ekonomi. Till dina arbetsuppgifter räknas alla förekommande arbetsuppgifter inom restaurang/ storhushåll.

Vi lägger stor vikt vid din förmåga att arbeta självständigt och fatta beslut på egen hand.
Du antar problem som utmaningar för att hitta kreativa lösningar för att föra verksamheten vidare och ligga steget före.

Kvalifikationer:

Vi anser det är viktig att hitta rätt person, som delar Sigtuna kommuns värdegrund, har relevant kompetens, personlig lämplighet, samt kan se potentialen och möjligheten denna tjänst innefattar.

Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav för att kunna garantera att rätt mat levereras/serveras till rätt person.
Vi ser också att du har god erfarenhet av att laga allergikost. Bra kommunikation mellan kök, gäster, anhöriga och beställaren är en förutsättning för säker mathantering.Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-04-08

Arbetsgivarens referensnummer: A758649 - Kopia

Upplysningar lämnas av:

Åsa Ericsson
Områdeschef
Telefon: 08-59126669
E-post: asa.ericsson@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Ari Snorrason
Kommunal
Mobiltelefon: 070-737 03 30
E-post: ari.snorrason@sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan