Lediga jobb

Speciallärare till Eddaskolan F-3

Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med 47 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 20 000 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden.

I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar.

Framtidskraft är namnet på vårt utvecklingsarbete och utgår från Lean- filosofin. Framtidskraft beskriver hur vi ser på den kultur vi vill ska prägla vår organisation och de verktyg vi använder i vårt arbete.

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan

Eddaskolan är en liten skola F-3 med ca 180 elever belägen med bra kommunikationer i Valstaområdet i Märsta, Sigtuna kommun.
Skolan är indelad i 3 arbetsenheter.

På Eddaskolan är demokrati och värdegrundsfrågor basen för all inlärning och utveckling.

För mer information: http://www.sigtuna.se

Arbetsuppgifter:

Eddaskolan är inne i ett spännande utvecklingsskede. Vi söker nu en speciallärare till vår verksamhet.
Arbetet som speciallärare är riktat mot alla Eddaskolans elever i behov av särskilt stöd. Det innebär att den som rekryteras arbetar med särskilt stöd både på grupp- och individnivå både i elevens/elevernas egna klass eller på annan vald plats i skolan. Du kommer att ingå i skolans elevhälsoteam som leds av skolans rektor. I elevhälsoteamet samarbetar du nära rektor, kurator, socialpedagog för likabehandlingsfrågor, skolsköterska samt personal från kommunens barn- och elevhälsa som tilldelad skolpsykolog och specialpedagog. I arbetet som speciallärare ingår även arbete med utformande, genomförandet och utvärderandet av åtgärdsprogram utifrån lärarnas pedagogiska kartläggningar.

Kvalifikationer:

Du ska vara utbildad speciallärare eller specialpedagog. Det är viktigt att du har erfarenhet av pedagogiskt arbete med elever och att du kan skapa goda relationer till både barn och vuxna.
Du har förmåga att arbeta självständigt samtidigt som du kan samarbeta tillsammans med andra. Du är flexibel och utifrån riktade uppdrag tar du dig an uppgifter som verksamheten prioriterat för att stödja elevernas lärande och utveckling. Vi lägger vikt vid att du arbetar strukturerat och har ordning och reda i dokumentationen.
Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Arbetstid: Dagtid. 
Tillträde: 2017-08-14
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-05-08

Arbetsgivarens referensnummer: A669487

Upplysningar lämnas av:

Maria Gamba Randér
Rektor
Mobiltelefon: 073- 666 32 45
Telefon: 08-591 267 22
E-post: maria.gamba-rander@ sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare
Se kommunens hemsida www.sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan