Lediga jobb

Bild/medialärare

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun.

Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen ansvarar för:

• Gymnasieutbildning
• Vuxenutbildning
• Arbetsmarknadsinsatser
• Ekonomiskt bistånd
• Etablering nyanlända

Vid Arlandagymnasiet studerar ungefär 1000 elever. Vi har 10 nationella gymnasieprogram med sammanlagt 13 inriktningar, gymnasiesärskola och introduktionsprogram och kan därför erbjuda flera olika utbildningsvägar och individuella valmöjligheter. Ungefär 25% av våra elever är idrottare i bl a handboll, amerikansk fotboll och e-sport.
Våra årliga utvärderingar visar att elever och personal trivs mycket bra på vår skola. Duktiga lärare, det goda klimatet som råder elever emellan och gymnasiets ljusa och luftiga lokaler är bidragande orsaker till detta.

För mer information: http://www.sigtuna.se/arlandagymnasiet

Arbetsuppgifter:

Var med och ge våra elever luft under vingarna!

Vi söker en bild- och medialärare som ska vikariera i Film- och tv-produktion, Fotografisk bild och Animation.
Du bör behärska Premiere till filmredigering (liknar Final Cut pro om man jobbat i det), Animate till Animation (om man tidigare har jobbat i Flash kan man nog ganska lätt lära sig det programmet) och Photoshop till bildbehandling samt ha kunskaper om systemkamerans olika funktioner.

Du sätter eleverna och deras lärande i centrum. Du är en tydlig ledare i klassrummet. Du har ett entreprenöriellt förhållningssätt och visar höga och positiva förväntningar på eleverna. Vi ser goda relationer mellan lärare och elever som en av de viktigaste framgångsfaktorerna och söker därför dig som är bra på att skapa och upprätthålla goda elevrelationer.


Du ingår i ett positivt arbetslag som samarbetar över ämnesgränser och ser möjligheter. Eleverna deltar i olika event under kompetenta lärares ledning - bli en av oss!

Kvalifikationer:

Kvalifikationer: Legitimerad gymnasielärare med adekvata ämneskunskaper. Kunskaper i digital bildbehandling, redigering och animation är en förutsättning för tjänsten.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: Snarast
Tidsbegränsat till: 2018-02-23
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-14

Arbetsgivarens referensnummer: A743701

Upplysningar lämnas av:

Anna-Karin Sundmark
Rektor
Telefon: 08-597 830 20

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare
Se kommunens hemsida
Telefon: www.sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan