Lediga jobb

Träslöjdslärare 50% Steninghöjden skola

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun.

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem. För barn med funktionshinder finns särskolan som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan

Arbetsuppgifter:

Vi söker en träslöjdslärare på ca 50 % till Steningehöjdens skola. Skolan växer och till hösten börjar vi bygga högstadiet på Steningehöjden. Vi börjar med åk 7 ht-18 för att året efter ytterligare ta in en ny årskurs 7. Ht-20 är vi en fullt utbyggd F-9 skola varför slöjdtjänsten kommer att utökas under varje läsår fram till 20/21. I tjänsten nästa läsår kommer du att undervisa åk 3-7.

Steningehöjden är en skola i framkant med driven personal och bra samarbete. Vi ser IKT och kollegialt samarbete som en viktig del i vårt pedagogiska arbete och är stolta över vår verksamhet.

Skolans Vision: Alla är olika, alla är unika och alla kan lyckas. Du håller med om vår vision och ser utmaningar och möjligheter i att vara med och bygga upp vårt högstadium. En del av vårt utvecklingsarbete sker enligt Sigtunaboxen, en tydlig plan för hur arbetet med BFL, SUA och digitalt lärande ska forma vår undervisning. https://www.sigtuna.se/Global/Barn_utbildning/Barn_och_ungdom/SIGTUNABOXEN/Presentation%20Sigtunaboxen.pdf

Besök gärna vår blogg för mer information om skolan https://steningehojden.wordpress.com/

Kvalifikationer:

Utbildad träslöjdslärare eller motsvarande kunskaper/erfarenheter som krävs för att undervisa i trä- och metallslöjd.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal inom Sigtuna kommun.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2018-08-13
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-08-10

Arbetsgivarens referensnummer: A798727

Upplysningar lämnas av:

Bobo Börjesson
Rektor
Telefon: 08 59126049
E-post: bobo.borjesson@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Lisa Westberg
Lärarförbundet
Telefon: 08-59126912
E-post: lisa.westberg@ edu.sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan