Lediga jobb

Driftspersonal gatudrift

Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med 47 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 20 000 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Sigtuna stadsängar bygger vi hållbart för framtiden.

I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar.

På stadsbyggnadskontoret arbetar cirka 120 personer med uppgiften att göra Sigtuna kommun till en attraktiv, levande och trygg plats att bo och verka i. Vi planerar nya bostads- och verksamhetsområden och hanterar bygglov. Vi projekterar och bygger gator och ledningar för vatten och avlopp. Vi tar hand om parker och skogar samt skolgårdar, förskolegårdar och lekplatser. Vi arbetar med trafikfrågor, parkeringsövervakning, renhållning och mycket mer. Stadsbyggnadskontoret är en arbetsplats med god sammanhållning och trivsel. Vi satsar på våra medarbetare genom såväl goda resurser för kompetensutveckling som gemensamma aktiviteter. Sigtuna kommun är en expansiv kommun med ett omfattande bostadsbyggande, många företagsetableringar och satsningar i det offentliga rummet. Vi behöver nu kompetenta medarbetare för att klara vår utbyggnadstakt samt för att kunna fortsätta vårda och utveckla våra verksamhetsområden.

För mer information: http://www.sigtuna.se

Arbetsuppgifter:

På enheten för gatudrift och underhåll ansvarar vi för barmarks- och vinterunderhåll av våra vägar, gång- och cykelbanor samt övriga hårdgjorda ytor. Tjänsten innebär att du blir en del i vår driftorganisation med många och varierande arbetsuppgifter som t.ex. arbete med drift och underhåll av gator, dagvattenbrunnar, siktröjning, dikesslåtter, renhållning och städning
Du kommer också att ingå i vår jour/beredskap under vinterperioden.

Kvalifikationer:

Du ska lägst ha B-körkort. BE- och C-körkort är meriterande.
Meriterande är också erfarenhet från arbete med tunga fordon. Ange därför vilka maskiner du har vana med eller har behörighet att köra.
Du ska ha genomgått kurs i Säkerhet på väg nivå 1-2.
Du ska uppskatta att arbeta i grupp och dela med dig av dina kunskaper. Du är en serviceinriktad, noggrann och ansvarstagande person som fungerar i grupp men som också kan vara drivande och ta självständigt ansvar. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.


Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!
Observera att urval och intervjuer kommer att kunna ske löpande under ansökningstiden.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Efter överenskommelse
Antal platser: 2

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-20

Arbetsgivarens referensnummer: A707821

Upplysningar lämnas av:

Richard Källberg
Enhetschef Nyanläggning
Telefon: 08 - 591 261 34
E-post: richard.kallberg@ sigtuna.se

Ulf Sävström
Produktionschef
Telefon: 08-591 261 21
E-post: ulf.savstrom@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Michael Zingerman
Kommunal
Mobiltelefon: 0704200678
E-post: michael.zingerman@ sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan