Lediga jobb

S:t Pers skola söker fritidspedagog med utvecklingsuppdrag

Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med 47 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 20 000 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Sigtuna stadsängar bygger vi hållbart för framtiden.

I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar.

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.

För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola.
Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan

S:t Pers skola har 540 elever i åldrarna 6-12 år och är uppdelad på två skolenheter. Årskurs F-1, Lilla S.t Pers skola, är belägen i Hällsbo och årskurs 2-6 på S:t Pers skola. Skolenheternas läge i historiska Sigtuna ger många tillfällen till undervisning i närmiljön och natursköna omgivningar.

Ett av våra fokusområden är att utveckla undervisningen utifrån ett språk-och kunskapsutvecklande arbetssätt och skolan kommer under läsåret 17/18 att delta i Läslyftet. Vår vision är att ge alla elever samma möjligheter att lyckas i skolan och nå goda resultat. Tillsammans gör vi skillnad!


Arbetsuppgifter:

Är du nyfiken på fritidshemmets fortsatta utveckling? Är du en engagerad person med goda ledaregenskaper? Då har du chansen att bli vår nya medarbetare!

Sigtuna kommun satsar på fritidshemmen och vi söker en engagerad fritidspedagog som vill arbeta för att bidra till fritidshemmets fortsatta utveckling. Målet är att synliggöra fritidshemmets undervisning utifrån Lgr 11 och hur den kan utvecklas och även komplettera skolans undervisning med en varierad pedagogik.

Tillsammans med kollegor erbjuder du barnen en positiv, kreativ och meningsfull tid utifrån fritidshemmets förtydligade uppdrag i läroplanen. Under skoltid arbetar du tillsammans med lärare i ett arbetslag och knyter ihop barnens dag till en helhet.


Kvalifikationer:

Du är fritidspedagog med högskolexamen eller motsvarande, alternativt har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i fritidshemmet.

Du är strukturerad och är duktig på att organisera fritidsverksamheten, har ett tydligt och inspirerande ledarskap samt har en god förmåga att samarbeta med både kollegor och föräldrar.Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde 2017-12-01 eller enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-11-02

Arbetsgivarens referensnummer: A719298

Upplysningar lämnas av:

Anna-Lena Holm
Tf rektor
Telefon: 08-59783701
E-post: anna-lena.holm@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Susanne de Barès
Lärarförbundet
E-post: susannedebares@ edu.sigtuna.se

Sofia Olofsgård
Lärarnas riksförbund
E-post: sofia.olofsgard@ sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan