Lediga jobb

Projektledare VA

Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med 47 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Även Arlanda flygplats ligger i kommunen. Det finns flera nya bostads- och verksamhetsområden där utbyggnad av infrastrukturen pågår och där husen snart börjar anläggas. Det finns också fler områden som är i planeringsfasen för att snart bebyggas. Dessutom finns en antagen VA-plan som visar att det kan komma att bli utbyggnad av allmänt VA i bostadsområden på landsbygden.

Sigtuna Vatten & Renhållning AB är ett helägt kommunalt bolag med ansvar för avfallshantering och VA-verksamhet i Sigtuna kommun. Bolaget spelar en viktig roll som leverantör av rent och gott kranvatten varje dag året runt samt omhändertagande av avlopp och hushållsavfall. Vi är ett gäng på drygt 20 personer med god sammanhållning och trivsel som alla drivs av att ha hög service och kvalitet på våra tjänster.
Vi söker nu en projektledare för att stärka upp vår organisation.
Arbetsuppgifter:

Du kommer att arbeta med och ansvara för VA-projekts genomförande från start till mål. Det kan vara både större exploateringsområden men också enstaka större eller mindre VA-projekt. I detta arbete ingår även upphandling av konsulter och entreprenörer inom ramen för LOU. Du kan även komma att medverka i detaljplaneprocesser.
I rollen ingår kontakter med konsulter, entreprenörer, abonnenter, myndigheter och andra förvaltningar inom kommunen.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom samhällsbyggnadsteknik eller motsvarande och gärna har några års erfarenhet från arbete i VA-branschen. Kunskaper inom relevanta CAD-program och AMA-handlingar är viktigt. Erfarenhet från projektering, upphandling och projektledning är meriterande. Körkort är en förutsättning. Goda kunskaper i svenska i både skrift och tal är ett krav.

Som person är du ödmjuk, strukturerad, självgående och har mycket god samarbetsförmåga och social kompetens. Du har också en stark vilja att lära och utvecklas inom arbetsområdet. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna Vatten & Renhållning AB erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Vi kommer att arbeta med urvalet löpande och ber dig därför att registrera din ansökan snarast möjligt. Tillsättning kan komma att ske innan ansökningstidens utgång

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför all kontakt med mediesäljare.

Under semesterperioden kan kontaktpersonerna vara lättast att nå via e-post.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-14

Arbetsgivarens referensnummer: A696587

Upplysningar lämnas av:

Agneta Holm
VA-chef
Telefon: 08-40925106
E-post: agneta.holm@ sigtunavatten.se

Facklig(a) företrädare
Maria Nordmark
Avfallsstrateg
Telefon: 08 409 25103
E-post: maria.nordmark@ sigtunavatten.se

Marcus Larsson
VA-ingenjör
Telefon: 08-40925107
E-post: marcus.larsson@ sigtunavatten.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan