Lediga jobb

Vikarierande utredare/ utvecklingsledare

Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med 45 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 17 500 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden.

I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar.Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen ansvarar för:

• Gymnasieutbildning
• Vuxenutbildning
• Arbetsmarknadsinsatser
• Ekonomiskt bistånd
• Etablering nyanlända

Arbetsuppgifter:

Under tiden en av våra utvecklingsledare prövar på en chefstjänst söker vi en samhällsintresserad utredare/utvecklingsledare till ett vikariat på Utbildning- och arbetsmarknadsförvaltningen. Du kommer att arbeta i förvaltningens stabsfunktion med stöd- och kontrollprocesser och du rapporterar till chefen för Analys & Support.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att självständigt genomföra olika utrednings- och utvecklingsuppdrag, svara på remisser och enkäter samt skriva tjänsteutlåtanden till den politiska nämnden. Du deltar även i planering och rapportering i Sigtuna kommuns styr- och ledningssystem. Tempot är högt, arbetsfältet brett och uppgifterna varierande. Du kommer att arbeta tillsammans med samtliga förvaltningens verksamheter. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma och tjänstens innehåll kan förändras över tid.

Kvalifikationer:

Du är självgående, ansvarstagande och flexibel och kan på ett uthålligt sätt driva processer framåt.

Arbetet ställer krav på god problemlösande förmåga och att du kan strukturera och prioritera ditt arbete. Du är van att samarbeta med olika professioner och hålla flera processer igång samtidigt.

Du är positiv och har lätt att kommunicera, såväl i tal som i skrift. Du har förmåga att samla, sammanställa och analysera information och har god vana av att arbeta med statistik och nyckeltal. Du är kvalitetsmedveten och motiveras av nya utmaningar.

Erfarenhet av styr- och ledningssystem, kvalitetsledning och projekt-/arbetsgruppsledning är meriterande. Likaså erfarenhet från sådana verksamhetsområden som förvaltningen ansvarar för.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs. Flerårig arbetslivserfarenhet inom området krävs. Du som söker har för tjänsten adekvat högskoleutbildning, erfarenhet från utredningsarbete och har arbetat inom offentlig sektor.

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret för att säkerställa att ingen sökande blir diskriminerad på grund av kön, etniskt tillhörighet eller ålder.

Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: 6 månader eller längre. Vikariatet beräknas löpa under 2017.
Arbetstid: Dagtid. 
Tillträde: Tillträde omgående efter överenskommelse. Intervjuer kan komma att ske löpande.
Tidsbegränsat till: 2017-12-31. Vikariat.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-01-23

Arbetsgivarens referensnummer: A641692

Upplysningar lämnas av:

Magnus Lindblå
Chef Analys & Support
Mobiltelefon: 073-661 39 23

Vi undanber oss annonserings- och rekryteringshjälp.

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare
Telefon: 08-591 260 00

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan