Lediga jobb

Lärare i fritidshem/ fritidspedagog till Galaxskolan

Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med 47 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 20 000 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Sigtuna stadsängar bygger vi hållbart för framtiden.

I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar.

Galaxskolan (fd Steninge skolan) är en F-6 skola med ca 360 elever som går i två paralleller. Fritidshemmet är en viktig del av skolan och har ca 200 elever inskrivna. Skolan ligger strategiskt mitt i kommunen, i Steninge. Verksamheten flyttade in i helt nya moderna och ändamålsenliga lokaler i november 2015.
Skolan har en god digital lärmiljö och alla eleverna har en egen lärplatta. Elevernas lärande, studiero och trivsel står i fokus och verksamheten präglas av nyfikenhet, utveckling och goda resultat. Personalen på skolan har ett stort engagemang och bidrar till att eleverna känner sig trygga.

Arbetsuppgifter:

Som fritidspedagog på Galaxskolan arbetar du på skolans fritidshem och som skolsamordnare i en klass under skoldagen. Du planerar, genomför och följer upp undervisningen både enskilt och tillsammans med dina kollegor. Tillsammans skapar ni förutsättningarna för att våra elever erbjuds meningsfull fritid och får stimulans till utveckling och lärande. Du kommer att arbeta med lek, rörelse, skapande och att stödja eleverna i deras utveckling till ansvarstagande medmänniskor.

Kvalifikationer:

Vi söker i första hand en utbildad fritidspedagog eller lärare i fritidshem. Är du erfaren barnskötare som är intresserad av att arbeta med äldre barn är du välkommen att söka tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid lämplighet för uppdraget


Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde omgående Om tjänsten tillsätts utav person utan fritidspedagog behörighet kommer visstidsanställning användas.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-25

Arbetsgivarens referensnummer: A713499

Upplysningar lämnas av:

Susanne Calland
Rektor Galaxskolan
Telefon: 08-59126613
E-post: susanne.calland@ sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Kenny Bengtsson
Lärarförbundet
Mobiltelefon: 070 6365314
E-post: kenny.bengtsson@ edu.sigtuna.se

Eva Bragsjö
Kommunal
E-post: eva.bragsjo@ edu.sigtuna.se

Aini Backman
Lärarnas Riksförbund
Mobiltelefon: 070-3469609
Telefon: 08 59126617
E-post: aini.backman@ edu.sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan