Lediga jobb

Speciallärare

Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med 45 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 17 500 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden.

I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar.

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan

S:ta Gertruds skola startade hösten 2002 och ligger i Tilområdet i Sigtuna stad. idag har skolan ca 430 elever F- 6 och kännetecknas av en hög kvalité och fokus på kunskap, kreativitet och glädje.


För mer information: http://www.sigtuna.se

Arbetsuppgifter:

Ditt uppdrag som speciallärare på S:ta Gertrud skola F-6 är att i nära samarbete med lärare, skolledningen och elevhälsoteam driva utvecklingen av vår organisation och vårt pedagogiska arbete med målet att skolan ska bidra till att alla barn når så långt de kan. Du står för en helhetssyn och ett inkluderande arbetssätt, när du tillsammans med lärarna arbetar med anpassningar och särskilt stöd till de elever som behöver. Du verkar både som ett stöd och som en utmanare för elever, lärare, ledningsgrupp och elevhälsoteam. Med hjälp av dig kan vi analysera vilka möjligheter och utmaningar som finns på organisation- grupp- och individnivå. Under året arbetar vi med att utveckla arbetet i vår lärstudio Andrummet.

Kvalifikationer:

Du som söker är behörig och legitimerad grundskolelärare med påbyggnadsutbildning till speciallärare. Du arbetar med ett generöst, inkluderande och lösningsinriktat förhållningssätt. Du har en god samarbetsförmåga i relation till både elever, kollegor och föräldrar. Du ser möjligheter istället för hinder, du är nyfiken och förväntansfull på vad eleverna kan bli, kort sagt du är en ”möjlighetsmakare”.
Du är strukturerad i ditt arbete, och tydlig i din kommunikation i tal och skrift mot både barn och vuxna.
Anställningen innebär undervisning.
Det är meriterande om du har utbildning i SVA och har arbetat med formativ bedömning, språkutvecklande arbetssätt och/eller IKT.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-03-31

Arbetsgivarens referensnummer: A634767

Upplysningar lämnas av:

Erika Björklund
Rektor
Telefon: 08-59126019
E-post: erika.bjorklund@ sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Anna Björkegren
Lärarförbundet
E-post: anna.bjorkegren@ edu.sigtuna.se

Stefan Hamström
LR
E-post: stefan.hamstrom@ edu.sigtuna.se

Susanne Ledin
Kommunal
E-post: susanne.ledin@ edu.sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan