Lediga jobb

S:ta Gertrud söker två slöjdlärare

Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med 47 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 20 000 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Sigtuna stadsängar bygger vi hållbart för framtiden.

I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar.

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.
För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan

S:ta Gertruds skola startade hösten 2002 och ligger i Tilområdet i Sigtuna stad. I dag har skolan ca 440 elever F- 6 och kännetecknas av en hög kvalité och fokus på kunskap, kreativitet och glädje.

För mer information: http://www.sigtuna.se

Arbetsuppgifter:

Vill du vara med och utveckla kreativa lärprocesser?
Vi söker 2 lärare, en i trä-och metallslöjd och en i textilslöjd+hem-och konsumentkunskap. Våra slöjdsalar är ljusa, fräscha och fullt utrustade.
Vi söker dig/er som både är kunnig i sitt ämne och som värdesätter ett kollegialt samarbete för att utveckla estetiska lärprocesserna på hela skolan.
Mentorskap ingår i tjänsten.
Alla lärare arbetar med Sigtunaboxen, d.v.s. bedömning för lärande, informations- och kommunikationsteknik, språkutvecklande arbetssätt.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad och legitimerad lärare i trä- och metallslöjd/textilslöjd/hem- och konsumentkunskap. Det finns möjlighet att kombinera tjänsterna till 100 % med andra ämne på skolan.
Du utövar ett positivt och tydligt ledarskap med god struktur i verksamheten. Du har god förmåga att individualisera din undervisning. Du arbetar med ett generöst, inkluderande och lösningsinriktat förhållningssätt. Du har en god samarbetsförmåga i relation till både elever, kollegor och föräldrar.
Du är tydlig i din kommunikation i tal och skrift mot både barn och vuxna.
Du vill vara med i att utveckla vår skola tillsammans med resten av arbetslaget.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Det är meriterande om du har arbetat med formativ bedömning, språkutvecklande arbetssätt och/eller IKT i din undervisning.
Goda referenser krävs.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde 2017-08-14
Antal platser: 2

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-05-02

Arbetsgivarens referensnummer: A670480

Upplysningar lämnas av:

Erika Björklund
Rektor
Telefon: 08-591 260 19
E-post: erika.bjorklund@ sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Anna Björkegren
Lärarförbundet
E-post: anna.bjorkegren@ edu.sigtuna.se

Ylva Hellgren
Lärarnas riksförbund
Mobiltelefon: 0707370328

Susanne Ledin
Kommunal
E-post: susanne.ledin@ edu.sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan