Lediga jobb

Fastighetsförvaltare till Sigtuna kommun

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun.

Komfast är kommunens fastighetskontor och strävar efter att tillhandahålla attraktiva och ändamålsenliga lokaler till kommunens verksamheter och invånare samt arbetar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv fastighetsförvaltning.

Komfast svarar för lokalförsörjningen genom att äga, hyra in, förvalta och bygga lokaler för att täcka kommunens nuvarande och kommande behov. All kommunal verksamhet har Komfast som hyresvärd.

Arbetsplatsen är förlagd till kommunhuset, några minuters gångväg från pendeltågsstationen i Märsta.

För mer information: http://www.sigtuna.se/

Arbetsuppgifter:

Komfast söker:
Fastighetsförvaltare - med intresse för hyresgäster, byggnader, passion för lösningar och som älskar att utveckla goda och givande relationer.

Vi söker dig som vill växa och utvecklas som fastighetsförvaltare. Arbetet utmärks av att utveckla goda och givande relationer, främst med hyresgäster men även med bl.a. kollegor och leverantörer. Som fastighetsförvaltare inom Sigtuna kommun ges du stor möjlighet till kompetensutveckling, främst genom bred praktisk erfarenhet. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt och organiserat samt tar ansvar för att jobba i enlighet med verksamhetsplan och styrdokument.

Ditt uppdrag innehåller bl.a:
• Allmänna förvaltningsfrågor
• Att förhandla och omförhandla nyttjanderätter, ex lokalhyresavtal
• Resultat och budgetansvar samt upprättande av budgetförslag, prognoser, rapporter och bokslut inom ansvarsområdet
• Medverkan i den strategiska lokalförsörjningsplaneringen och att utveckla fastighetsbeståndet
• Hyresadministration intern och extern
• Vara uppdaterad på lokala hyresmarknaden i Sigtuna kommun
• Samarbete med projekt- och byggledare vid hyresgästanpassningar
• Ansvarig för planerat underhåll för ett givet förvaltningsområde

I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar.

Kvalifikationer:

Du ingår i ett förvaltningsteam som leds av en fastighetschef och deltar också i den vidareutveckling som pågår inom Komfast. Vi vill att du har högskoleutbildning eller Yrkeshögskoleutbildning inom väsentliga ämnesområden. Du bör ha minst 3-4 års arbetlivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Erfarenhet från något fastighetssystem är meriterande.
Erfarenhet från en politikerstyrd organisation är meriterande.
Det är ett krav att du har B-körkort och att du har goda språkkunskaper i svenska, både i tal och skrift, samt är en van datoranvändare.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs. Som person är du van att arbeta självständigt och är engagerad, drivande och målinriktad. Vi ser även att du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Vidare är du strukturerad och har en helhetssyn på ekonomi, teknik och miljö. Vi ser att du genom social kompetens och affärsmässighet kan skapa och upprätthålla en god kontakt med medarbetare och hyresgäster. Arbetet utmärks av att utveckla goda och givande relationer.

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid. 100%
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid. 
Tillträde: 2018-05-01. Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-03-18

Arbetsgivarens referensnummer: A757920

Upplysningar lämnas av:

Farzin Mirsaidi
Fastighetschef
Telefon: 08-591 261 15

Mathias Heidmark
Fastighetsförvaltare
Telefon: 08-591 261 05

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare se kommunens hemsida

Annonssäljare och rekryteringsföretag undanbedes vänligt men bestämt.

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan