Lediga jobb

Administratör Kundtjänst Trafikövervakning

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun.

På stadsbyggnadskontoret arbetar cirka 120 personer med uppgiften att göra Sigtuna kommun till en attraktiv, levande och trygg plats att bo och verka i. Vi planerar nya bostads- och verksamhetsområden och hanterar bygglov. Vi projekterar och bygger gator och ledningar för vatten och avlopp. Vi tar hand om parker och skogar samt skolgårdar, förskolegårdar och lekplatser. Vi arbetar med trafikfrågor, parkeringsövervakning, renhållning och mycket mer. Stadsbyggnadskontoret är en arbetsplats med god sammanhållning och trivsel. Vi satsar på våra medarbetare genom såväl goda resurser för kompetensutveckling som gemensamma aktiviteter. Sigtuna kommun är en expansiv kommun med ett omfattande bostadsbyggande, många företagsetableringar och satsningar i det offentliga rummet.

För mer information: http://www.sigtuna.se

Arbetsuppgifter:

Sigtuna kommun har en omfattande parkeringsövervakning i och med Arlanda flygplats.
Som anställd hos oss är du en i ett team, specialinriktat mot parkerings och trafikfrågor.

Vi söker nu en administratör till vår trafikövervakning i Sigtuna kommun. Du kommer att arbeta direkt under enhetschefen med administration och beslut om trafikanordningsplaner och schaktansökningar, digitala parkeringstillstånd samt svara på frågor relaterade till trafik- och parkeringsområdet. Detta innebär mycket kontakt med allmänheten och kommunens övriga förvaltningar. Utöver detta har du kontakt med vår parkeringspersonal och hjälper dem i det dagliga operativa arbetet.

Kvalifikationer:

Du ska ha genomgått grundkurs i kommunal parkeringsövervakning. Det är ett krav att du har B-körkort och att du har goda språkkunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Tjänsten kräver att du har goda kunskaper om de vanligaste datorprogrammen samt i övrigt är en van datoranvändare. Du ska även ha utbildning i arbete på väg (steg 1, 2 och 3a), enligt Trafikverkets föreskrifter.
Som person tilltalas du av administrativa arbetsuppgifter och du är van att arbeta självständigt. Du är engagerad, drivande och målinriktad. Vi ser att du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Vidare har du ett strukturerat arbetssätt, är noggrann och effektiv med en uttalad känsla för service. Du bör ha förmåga att snabbt sätta dig in i frågor samt att prioritera. Vi ser att du genom social kompetens och affärsmässighet kan skapa och upprätthålla en god kontakt med medarbetare, allmänheten och övriga kommunala förvaltningar.
Erfarenhet krävs. Du ska ha 3 - 4 års yrkeslivserfarenhet, varav åtminstone en del som parkeringsvakt och administration. Du har erfarenhet av myndighetsutövning och trafikfrågor i allmänhet.


Erfarenhet:

Erfarenhet krävs. Du ska ha 3 - 4 års yrkeslivserfarenhet, varav åtminstone en del som parkeringsvakt och administration. Du har erfarenhet av myndighetsutövning och trafikfrågor i allmänhet.

Övrigt:

Observera att intervjuer kommer kunna att ske löpande under ansökningstiden.
Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid. 6 månaders provanställning tillämpas.
Löneform: Månadslön. Individuell lönesättning tillämpas.
Arbetstid: Dagtid.  Veckoarbetstiden omfattar 39 timmar per vecka.
Tillträde: 2017-12-01.  eller efter överenskommelse
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-11-19

Arbetsgivarens referensnummer: A725872

Upplysningar lämnas av:

Anders Olsson
Enhetschef Trafikdriftenheten
Telefon: 08-591 261 71
E-post: anders.olsson@sigtuna.se

Mikael Kraus
Biträdande enhetschef
Telefon: 08-59126153
E-post: mikael.kraus@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Michael Zingerman
Kommunal
Telefon: 08-591 268 78

Oliver Fromm
Vision
E-post: oliver.fromm@sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan