Lediga jobb

Pedagogista

Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med 47 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 20 000 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Sigtuna stadsängar bygger vi hållbart för framtiden.

I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar.

Arbetsuppgifter:

Vill du bli en del av Sigtuna kommuns spännande utvecklingsresa med barnen i fokus?

Tingvalla, Vallmon och Ärlinghedens förskolor består av en mycket engagerad och nyfiken pedagoggrupp som vill förändra och utveckla förskolorna till att bli ännu mer kreativa, spännande och estetiska. Här finns en tydlig organisation som stödjer tanken om reflektion, delaktighet och kollegialt lärande. Vi söker nu dig som vill anta rollen som vår nya pedagogista och utmana oss vidare i ett projekterande arbetssätt.
Du kommer att ha ett nära samarbete med förskolechefen och delta i ledningsgruppen, där ni tillsammans leder och driver förskolornas utveckling. Ca 20% av tjänsten kommer du att arbeta i vårt vänförskoleområde, Delfinens och Lyans förskolor.
Pedagogistorna i Sigtuna kommun träffas varje vecka i ett nätverk där ni utmanas tillsammans med den centrala utvecklingsledaren.

Kvalifikationer:

Du har lång erfarenhet av att arbeta projekterande och med pedagogisk dokumentation samt har en pedagogistautbildning.
Du har ett respektfullt förhållningssätt, är flexibel och lyhörd. Du behöver vara samarbetsorienterad och handlingskraftig, kunna driva och ingå i flera olika processer. Vara positiv och ha förmåga att kunna se utifrån olika perspektiv. Att kunna uttrycka tankar och teorier i tal och skrift är också en viktig förmåga du behöver äga.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde januari 2018 el. enl. överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-11-17

Arbetsgivarens referensnummer: A722620

Upplysningar lämnas av:

Malena Nilsson
Förskolechef
Mobiltelefon: 073-6613759
E-post: malena.nilsson@sigtuna.se

Anna-Lena Flodberg
Utvecklingsledare för förskolan
Telefon: 073-6663485
E-post: annalena.flodberg@ edu.sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare
Se kommunens hemsida www.sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan