Lediga jobb

Arbetsterapeut inom LSS

Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med drygt 47 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 17 500 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden.

I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar.

Framtidskraft är namnet på vårt utvecklingsarbete och utgår från Lean- filosofin. Framtidskraft beskriver hur vi ser på den kultur vi vill ska prägla vår organisation och de verktyg vi använder i vårt arbete.Arbetsuppgifter:

Ditt arbete innebär ansvar för den kommunala habilitering/rehabilitering som bedrivs i verksamheterna. I arbetsuppgifterna ingår handledning av personal, förskrivning av kognitiva- och bashjälpmedel.
Vidare innebär arbetsuppgifterna individuella anpassningar av miljö och aktiviteter i boende och daglig verksamhet, träning och samverkan med landstingets habilitering.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut.
Arbetet ställer höga krav på flexibilitet, initiativförmåga och samarbetsförmåga samt på problemlösning. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du kommer att arbeta i ett team med sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter.
Körkort är ett krav.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs. Kunskap om och erfarenhet av den målgrupp som omfattas av LSS samt utbildning inom öppen hälso- och sjukvård, psykiatri eller geriatrik är meriterande. Erfarenhet från kommunal hälso- och sjukvård är önskvärt. Stämmer beskrivningen in på dig och om du vill vara delaktig i en utvecklande verksamhet, är du varmt välkommen att ansöka!

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

För att kunna komma i fråga för en anställning i socialförvaltningen, Sigtuna kommun ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. Utdraget ska uppvisas i obrutet kuvert.

Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret för att säkerställa att ingen sökande blir diskriminerad på grund av kön, etniskt tillhörighet eller ålder. Vi intervjuar fortlöpande under ansökningstiden. Vi kan komma att tillämpa provanställning.

Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid. 100%
Löneform: Månadslön. Individuell lönesättning
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid. 
Tillträde: Snarast
Tidsbegränsat till:   Vi tillämpar provanställningar
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-16

Arbetsgivarens referensnummer: A716212

Upplysningar lämnas av:

Sharareh Ramezan
Enhetschef
Mobiltelefon: 073 661 35 62
Telefon: 08-59126562

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan