Lediga jobb

Grundskollärare Råbergsskolan

Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med 47 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 20 000 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Sigtuna stadsängar bygger vi hållbart för framtiden.

I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar.

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.

För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola.
Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan


Vi vill ha en skola som alla kan vara stolta över, där man ser möjligheter och får uppmuntran och där hela barnet blir sett både vad som gäller omsorg och lärande.

Råbergsskolan är en F-6 skola med ca 260 elever. Skolan är belägen i ett villaområde i Rosersberg. Hos oss arbetar en stöttande, kompetent och engagerad personalgrupp. Vi arbetar systematiskt med kollegialt lärande inom formativ bedömning och språkutvecklande arbetssätt. Just nu ligger fokus på läslyftet, som genomförs på halvfart.

Arbetsuppgifter:

Vi söker dig som vill vara med och bidra till skolutveckling på vår enhet och delta aktivt i vårt kollegiala lärande. Det är viktigt att du är trygg i din ledarroll, är flexibel och alltid har elevernas bästa i fokus.

Kvalifikationer:

Det är meriterande om du har kunskap om språkutvecklande arbetssätt och formativ bedömning. Vi sätter stor vikt på relationell kompetens.

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-31

Arbetsgivarens referensnummer: A719114

Upplysningar lämnas av:

Cecilia Fredin
Rektor
Mobiltelefon: 070-0851622
E-post: cecilia.fredin@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare
Se kommunens hemsida www.sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan