Lediga jobb

Lokalbokare - Administrativ assistent

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun.

Kultur- och fritidsförvaltningen har som uppgift att främja kultur- och fritidsverksamhet i kommunen. Förvaltningen består av tre verksamhetsområden:
- Fritidsverksamheten som ansvarar för driften av idrotts- och motionsanläggningar, sim- och sporthallar samt badplatser
- Kulturverksamheten som innefattar biblioteken, Ung i Sigtuna och allmänkultur
- Sigtuna Museum and Art innefattar Sigtuna museum och Konsthall Märsta

Kultur- och fritidsförvaltningen i Sigtuna kommun är en spännande arbetsplats där vi arbetar för att göra skillnad. Vi arbetar tillsammans för att hitta nya idéer och lösningar för att göra detta till verklighet. Vi sätter invånarna först! Inom förvaltningen arbetar ca 80 medarbetare. Uppdragsgivare är kultur- och fritidsnämnden.

För mer information: http://sigtuna.se/sv/Kultur--Fritid/

Arbetsuppgifter:

Som lokalbokare kommer du att ansvara för bokning av lokaler- sporthallar- och planer. Du kommer att ha kontakt med föreningar, andra organisationer samt privatpersoner, via telefon, direktkontakt och digitala kanaler.

Lokalbokningen är en central funktion som ansvarar för bokningar och kontakter kring alla Kultur- och fritidsförvaltningens bokningsbara lokaler. En stor del av uppdraget innebär planering och bokningar. Du är fritidsverksamhetens ”spindel i nätet” som ansvarar för att olika detaljer kring bokningar fungera såväl för våra kunder som inom organisationen.

I arbetet ingår mycket personliga kontakter och ställningstaganden utifrån de normer som styr en stor del av tidfördelningen. Det ställer stora krav på dig som person, du behöver vara kommunikativ och känna dig trygg i ditt arbete.
Arbetstiden är schemalagd till 08-17 vardagar. Vid några tillfällen under året förväntas du närvara kvällstid vid föreningsträffar eller arrangemang.

Lokalbokningen är placerad på kultur- och fritidsförvaltningens kontor. Du rapporterar direkt till fritidschefen. Du ingår tillsammans med fem andra kollegor i gruppen som ansvarar, arbetar strategiskt och utvecklar idrotts- och fritidsfrågor i Sigtuna kommun. Inom fritidsverksamheten följer vi löpande upp bl.a. ekonomiska utfall, måluppfyllelse och andra verksamhetsfrågor. Det är ditt ansvar att ledningen får goda underlag och en bra bild över hur verksamheten fortlöper.
Bokningar administrerar vi i systemet Booking. Till det har vi kopplat ARX-låssystem och Raindance ekonomisystem. Det är i huvudsak dessa program som ska hanteras.

Kvalifikationer:

Vår bild av dig är att du:
- är ansvarsfull och initiativtagande och känner dig trygg i din roll
- har kunskap och erfarenhet med att arbete i en kundmottagande roll
- bjuder in till dialog för att skapa delaktighet och uppmuntrar till ett arbetsklimat präglat av kreativitet och innovativa lösningar
- är positiv och flexibel. Kundservice är en stor del av ditt arbete, och därför är det viktigt att du är mycket serviceinriktad
- har erfarenhet och arbetat med datasystem – Booking, ARX och Raindance

En stor, och viktig del av uppdraget innebär kommunikation med såväl personal och kollegor som enskilda besökare, skolor, föreningar, idrottsförbund och andra organisationer, det innebär att du som ansvarig för Lokalbokningen behöver vara kommunikativ och bekvämt kan hantera olika ställningstaganden. Det är en viktig framgångsfaktor, vi ser därför att du kan uttrycka dig väl i svenska och engelska, både i tal och i skrift.

Vi bedömer att följande erfarenheter är meriterande:
- yrkeserfarenhet inom området
- erfarenhet av att arbeta med föreningar
- erfarenhet av att arbete i Booking och ARX
- erfarenhet från arbete med kundmottagande- och service
- språkkunskaper i engelska är meriterande
- har lokalkännedom i Sigtuna kommun

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2018-01-01
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-11-17

Arbetsgivarens referensnummer: A728530

Upplysningar lämnas av:

Pekka Widergren
Fritidschef
Telefon: 08-591 260 18
E-post: pekka.widergren@ sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Linda Lavoie
Kommunal
Telefon: 08-591 262 59
E-post: linda.lavoie@sigtuna.se

Anders Klingvik
Vision
Telefon: 08-591 267 40
E-post: anders.klingvik@ sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan