Lediga jobb

Grundskollärare 4-6 Skepptuna skola

Skepptuna Skola är en F-6 skola belägen i vacker omgivning i lantlig miljö, cirka 15 minuters bilresa från Arlanda. Vi är en mindre skola med cirka 128 elever. Hos arbetar en mycket kompetent och engagerad personalgrupp. Kollegialt lärande är centralt hos oss för samarbete, kompetensutveckling och arbetsglädje. Vi söker dig som vill vara en aktiv del av ett arbetslag, som vill påverka och arbeta nära besluten. Ta gärna kontakt om du är intresserad att jobba hos oss även längre fram.

Tillsammans med skolorna i Sigtuna kommun arbetar vi kontinuerligt med kompetensutveckling för god undervisning genom utvecklingsprogrammet Sigtunaboxen. Sigtunaboxen består av digitalt lärarande (IKT), Bedömning för lärande (BFL) och Språkutvecklande arbetssätt (SUA).

Bedömning för lärande och språkutvecklande arbetssätt kommer att vara prioriterade i vår kompetensutveckling närmaste åren, tillsammans med digitalt lärande. Hos arbetar vi även aktivt med lärmiljöer och entreprenöriellt förhållningssätt.

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun.

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.

För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola.
Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan


Vi vill ha en skola där alla känner att de lyckas och har lust till fortsatt lärande.
För att nå dit arbetar vi efter en röd tråd från förskolan till år sex, som innefattar kunskapssyn,
inlärningssyn och värdegrund.

Arbetsuppgifter:

Vi söker lärare med behörighet 1-6 eller 4-6. Prioriterade ämnesbehörigheter är Svenska, matte och engelska.
I det kollegiala lärandet kommer du att tillsammans med ditt arbetslag och med hela skolan skapa möjligheter för att alla elever ska lyckas.
Du kommer att arbeta med ett inkluderande förhållningssätt för att ge alla elever förutsättningar att klara både kunskapskraven samt det sociala sammanhanget. Du skapar goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du förväntas bidra till det kollegiala lärandet och vara en aktiv del av arbetslaget.

I och med att skolan är en mindre skola arbetar du nära besluten har stora möjligheter att påverka och bidra till skolans utveckling och riktning.

Om du är nyexaminerad så är Skepptuna skola en mycket bra skola att arbeta på. Hos oss får du stöd av erfarna och skickliga pedagoger.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som vill arbeta i ett engagerat lärarlag och som tycker om att ta ansvar och samarbeta med dina kollegor. Du är flexibel, positiv och relationellt kompetent. Det är meriterande om du har specialpedagogiska kunskaper eller kunskap om lågaffektivt bemötande och social coachning.

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-02-09

Arbetsgivarens referensnummer: A738046

Upplysningar lämnas av:

Cecilia Fredin
Rektor
Telefon: 070-0861622
E-post: cecilia.fredin@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare
Se kommunens hemsida
Telefon: www.sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan