Lediga jobb

Vaktmästare till Galaxskolan och Steningehöjdens skola

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun.

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.

Galaxskolan (fd Steninge skolan) och Steningehöjdens skola är två F-6 skolor som ligger i närheten av varandra. Verksamheterna flyttade in i helt nya moderna och ändamålsenliga lokaler i hösten 2015.
Skolorna har god digital lärmiljö och alla eleverna har en egen lärplatta.
Elevernas lärande, studiero och trivsel står i fokus och verksamheten präglas av nyfikenhet, utveckling och goda resultat.
Personalen på skolorna har ett stort engagemang och bidrar till att eleverna känner sig trygga.

Arbetsuppgifter:

Vi söker en vaktmästare till våra två skolor med 50 % på vardera ställe. Arbetsuppgifterna innehåller ett stort mått av variation och självständighet. Tjänsten som vaktmästare kräver att du är kunnig och att du är allmänt händig och har ett gott eget driv. Vi söker dig som gillar ordning och reda och är flexibel. Arbetstempot kommer stundvis vara högt, varför det är extra viktigt att du är strukturerad och stresstålig person.
Som vaktmästare och vuxen på skolan agerar du utifrån att du är en förebild för alla elever. Att du skapar goda kontakter med eleverna är en förutsättning för att lyckas i detta arbete.

Som vaktmästare kommer du bland annat att arbeta med fastighetsskötsel såväl inom- som utomhus, reparation/underhåll, hantera felanmälningar, posthantering och ta emot leveranser till skolan, samarbeta med Lokalförvaltningen och genomföra regelbunden skydds- brandsyn (SBA). Det kan även kunna förekomma elevnära uppdrag så som rastvärd.

I arbetet ingår även att hålla lokalerna i gott skick, t ex att ibland måla, spackla och reparera. Även vid behov flytta och laga inventarier, ha ansvar för och administrera skolans lås- och larmsystem, samt hantera skolans AV-utrustning i samarbete med skolans IT-pedagog.

Kvalifikationer:

Vi önskar att du har tidigare erfarenhet av att arbeta som vaktmästare på skola.
Önskvärt är att du har god dator- och IT-kompetens och självklart är du praktiskt lagd.
Har du kompetens inom arbetsmiljöområdet är det meriterande.

Du har god förmåga att samarbeta och skapa goda relationer till elever och kollegor. Du är engagerad och positiv med goda ledaregenskaper.
Vi söker dig som har kompetens och vilja att arbeta med barn och ungdomar.
Ditt sinne präglas av ett serviceinriktat förhållningssätt!

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

För tjänsten krävs det att du har körkort.


Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde den 180212 Provanställning kan komma att tillämpas.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-03

Arbetsgivarens referensnummer: A729096

Upplysningar lämnas av:

Susanne Calland
Rektor Galaxskolan
Telefon: 08-59126613
E-post: susanne.calland@ sigtuna.se

Cecilia Meijer
Rektor Steningehöjdens skola
Telefon: 08-59126911
E-post: cecilia.meijer@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Eva Bragsjö
Kommunal
E-post: eva.bragsjo@ edu.sigtuna.se

Lisa Westberg
Lärarförbundet
Telefon: 08-59126912
E-post: lisa.westberg@ edu.sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan