Lediga jobb

Lärare till Tingvallaskolan

Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med närmare 45 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 17 500 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden.

I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar.

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan

Tingvallaskolan är en F-6 skola som är i en utvecklingsfas för att möta framtidens lärande. Fokusområden är kunskaper och lärande, Trygghet och IKT.

Tingvallaskolan är en skola som växer och tar stora kliv i att möta framtidens möjligheter och utmaningar. Vår skola har en fantastisk utemiljö med närhet till skog och natur likväl som till stadens hjärta.
Vår ambition är hög att utveckla Lärandet med stöd i Sigtunaboxen, vilket innehåller Bedömning för lärande (BFL) Information kommunikation och teknik (IKT) och Språkutvecklande arbetssätt (SUA). Språklig medvetenhet är ett viktigt begrepp för oss.

Tingvallaskolan är en liten skola där alla känner alla och där personalen tar ett gemensamt ansvar för alla barn. Vi arbetar medvetet för att alla ska känna ansvar och respekt för vår gemensamma miljö.
För mer information: http://www.sigtuna.se

Arbetsuppgifter:

Du kommer att arbeta som klasslärare med elever i syfte att de ska nå kunskapskraven. Din kompetens leder till att elevernas lärmiljö blir den bästa och att du möter de behov eleverna har.

Kvalifikationer:

Lärarutbildning

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs. Erfarenhet i att stödja eleven i sina lärprocesser är önskvärda. Vi ser gärna att du brinner för elever med olika behov. Att du är beredd att engagera dig och samarbeta tillsammans med kollegor för elevernas bästa.

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvård genom Actiway och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret för att säkerställa att ingen sökande blir diskriminerad på grund av kön, etniskt tillhörighet eller ålder.

Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid. 
Tillträde: 2017-08-13
Antal platser: 2

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-04-30

Arbetsgivarens referensnummer: A664812

Upplysningar lämnas av:

Helena Eriksson
Rektor
Mobiltelefon: 073-6665249
E-post: helena.eriksson@ sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Lärarnas Riksförbund
Telefon: 08-591 265 82

Lärarförbundet
Telefon: 08-591 265 81

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan