Lediga jobb

Miljö- och hälsoskyddsinspektör

Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med närmare 47 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav ungefär 20 000 på och omkring Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. Vi tar tillvara på kreativitet och mångfald. Vi är nyfikna, lär av varandra och som medarbetare i vår kommun förväntas du aktivt bidra till din egen, din enhets och organisationens utveckling.

Arbetsplatsen ligger på bekvämt pendlingsavstånd, ca 20 minuter från både Uppsala och Stockholms Central med regionaltåg. Tillgång till parkering finns i anslutning till arbetsplatsen.

Miljö- och hälsoskyddskontoret arbetar för den politiskt tillsatta miljö- och hälsoskyddsnämnden med att sköta kommunens uppgifter inom miljö- och hälsoskyddsområdet.

Kontoret består av två enheter, livsmedelsenheten och miljö- och hälsoskyddsenheten. Kontoret har ca 20 medarbetare.

För mer information: http://www.sigtuna.se

Arbetsuppgifter:

Vi utvecklar nu vår verksamhet inom digitalisering. Vi söker därför en miljö- och hälsoskyddsinspektör som också ska arbeta med att driva utvecklingen inom vårt digitaliseringsarbete och vissa andra IT-relaterade frågor såsom hemsida och intranät. Inom miljö- och hälsoskyddsområdet kommer du främst och arbeta med tillsyn inom miljöbalkens område och där med fokus på enskilda avlopp. Även andra arbetsuppgifter inom miljö- och hälsoskyddskontorets arbetsområde kan förekomma. Kontoret har ett arbetssätt grundat på LEAN.

Kvalifikationer:

Du har ett intresse av IT relaterade frågor och högskoleutbildning inom miljö- och hälsoskyddsområdet eller annan relevant utbildning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Tillsynen bedrivs i såväl grupp som självständigt vilket förutsätter ett kunnande att strukturera sitt eget arbete och vilja till att ta egna initiativ. Du ska även ha mycket god förmåga att kunna möta och kommunicera med andra människor i både tal och skrift. B-körkort är ett krav. Tjänstebilar finns.

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs. Erfarenhet från liknande tjänst är önskvärt och meriterande.

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret för att säkerställa att ingen sökande blir diskriminerad på grund av kön, etniskt tillhörighet eller ålder.

Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid. 
Tillträde: Tillträde efter överenskommelse
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-04-24

Arbetsgivarens referensnummer: A666717

Upplysningar lämnas av:

Jörgen Johansson
Chef miljö- och hälsoskydd
Telefon: 08-59126228

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare
Se kommunens hemsida
Telefon: www.sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan