Lediga jobb

Park- och gatudrift, sommarjobb

Sigtuna kommun är en framtidskommun med rötterna i Sveriges historia. I Sigtuna kommun bor kommunens närmare 43 000 invånare i Sveriges äldsta stad med sin tusenåriga historia, i centralorten Märsta, Rosersberg eller runtom i vår levande landsbygd. Sigtuna kommun bygger för en hållbar framtid och är certifierad Fairtradekommun, Ekokommun och arbetar aktivt för att ha en klimatneutral energiförbrukning i kommunen.

Invånarna först, allas lika värde och kvalitet i fokus är alla viktiga delar i vår gemensamma värdegrund men också det signum som styr vårt dagliga arbete.

På stadsbyggnadskontoret arbetar cirka 110 personer med uppgiften att göra Sigtuna kommun till en attraktiv, levande och trygg plats att bo och verka i. Vi planerar nya bostads- och verksamhetsområden och hanterar bygglov. Vi projekterar och bygger gator och ledningar för vatten och avlopp. Vi tar hand om parker och skogar samt skolgårdar, förskolegårdar och lekplatser. Vi arbetar med trafikfrågor, parkeringsövervakning, renhållning och mycket mer. Stadsbyggnadskontoret är en arbetsplats med god sammanhållning och trivsel. Vi satsar på våra medarbetare genom såväl goda resurser för kompetensutveckling som gemensamma aktiviteter. Sigtuna kommun är en expansiv kommun med ett omfattande bostadsbyggande, många företagsetableringar och satsningar i det offentliga rummet.

För mer information: http://www.sigtuna.se

Arbetsuppgifter:

Trivs du med att arbeta utomhus och vill vara delaktig i att skapa en bra och fin utemiljö i Sigtunas parker, grönområden och gator?
Vi söker nu 10 medarbetare som kan förstärka vårt team under sommaren mellan juni och aug. Du kommer att arbeta med park- eller gatudrift. Dina arbetsuppgifter blir bl.a. vård av grönytor, träd, buskage och planteringar, renhållning och städning, ogräsrensning samt gräsklippning.
Du skall kunna arbeta mellan fyra till åtta veckor under perioden juni-augusti.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har fyllt 18 år och som trivs med att jobba utomhus. Utbildar du dig inom området park, trädgård eller likvärdigt eller inom bygg-och anläggningsområdet är detta meriterande.
Körkort är krav för några av tjänster, för övriga är körkort meriterande.
Andra typer av intyg/fordonsbevis för t.ex. traktor, hjullastare är också meriterande.
Eftersom arbetet bedrivs utomhus måste du tycka om att vistas ute i både sol och regn.


Erfarenhet:

Erfarenhet krävs. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom kommunal park- och gatudrift. Dina personliga egenskaper är minst lika viktiga för verksamhetens framgång. Vi ser att du som söker har stor samarbetsförmåga, men trivs även bra med självständigt arbete. Det är viktigt att du är ansvarstagande och har en personlig mognad. Då arbetet innebär nära kontakt med kommunens invånare är det viktigt att du har ett trevligt bemötande och hög servicekänsla.

Övrigt:

Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret för att säkerställa att ingen sökande blir diskriminerad på grund av kön, etniskt tillhörighet eller ålder.

Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.

Anställningsform:

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Timlön. Timlön enligt kommunalt avtal.
Arbetstid: Dagtid.  Arbetstid är 06.30- 16.00 och fredagar 06.30- 13.00.
Tillträde: 2017-06-01. Tillträde enligt överenskommelse
Tidsbegränsat till: 2017-08-31
Antal platser: 10

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-04-28

Arbetsgivarens referensnummer: A662478

Upplysningar lämnas av:

Mikael Gustafsson
Enhetschef Park
Telefon: 08 - 591 261 02
E-post: mikael1.gustafsson@ sigtuna.se

Richard Källberg
Enhetschef - Anläggning
Telefon: 0859126134
E-post: richard.kallberg@ sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Se kommunens hemsida

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan