Lediga jobb

Förskollärare/ ateljerista Edda och Ragna förskolor

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun.


Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.
För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan

Edda och Ragna förskoleenhet består av tre hus som ligger alldeles brevid varandra. Förskoleenheten är belägen i ett interkulturellt område med närhet till skogen. Vi har en hög andel förskollärare. Vi arbetar åldersindelat och hos oss har du stöd av vår pedagogista och specialpedagog i ditt arbete. På enheten finns också en ateljerista, en vaktmästare och en administratör. Hos oss får du jobba med engagerade och drivna kollegor.

För mer information: http://www.sigtuna.se/eddaforskola

Arbetsuppgifter:

Arbeta som förskollärare/ateljerista utifrån förskolans styrdokument.
• Skollag
• Läroplan
Du är en lyssnande förskollärare/ateljerista med inriktning mot bild. Du har ett nyfiket,reflekterande och medforskande förhållningssätt. Som ateljerista blir du kontaktlänk till konstens värld, som värnar om de hundra språken.
Att tillsammans och enskilt planera, reflektera, genomföra och leda de målstyrda processerna inom förskolan så att läroplanens mål och intentioner uppfylls samt arbeta utifrån det pedagogiska innehållet så att det målinriktade arbetet främjar varje barns utveckling och lärande.

Kvalifikationer:

Legitimerad förskollärare/ateljerista. Vi vill gärna att du är utbildad ateljerista med inriktning bild. Vi söker en engagerad förskollärare som har goda ledaregenskaper. Du har god pedagogisk förmåga och hög relationskompetens.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde 8 januari 2018 eller enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-11-12

Arbetsgivarens referensnummer: A725893

Upplysningar lämnas av:

Hanna Lindblom
Förskollärare
Telefon: 0859783117

Marie Svensson
Förskolechef
Telefon: 08-59783118

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare
Se kommunens hemsida www.sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan