Lediga jobb

Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/ geriatrik

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun.

Hälso- och sjukvårdsorganisationen (HSO) utför hälso- och sjukvård i kommunens särskilda boenden för äldre, inom socialpsykiatrin och LSS.

För mer information: https://www.youtube.com/watch?v=307IKJk4OIA

Arbetsuppgifter:

Arbetsuppgifterna innebär sedvanligt förekommande sjuksköterskeuppgifter inom äldreomsorgen. Vi arbetar nära andra professioner i en komplex miljö, där du fattar självständiga beslut och verkligen utmanar och utvecklar dig själv. I arbetet måste vi förhålla oss, inte bara till våra brukare , utan till anhöriga , myndigheter och övrig sjukvård och integrera med dessa på ett professionellt sätt vilket gör arbetet spännande och givande.

Kvalifikationer:

Leg. sjuksköterska.Erfarenhet:

Erfarenhet krävs. Tidigare erfarenhet av geriatrisk vård eller äldreomsorg är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, då arbetsuppgifterna kräver en god samarbetsförmåga.

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Provanställning kan komma att tillämpas.

För dig som är intresserad och vill vara aktiv i vårt förändrings- och utvecklingsarbete finns en Akademi som är en projektledarutbildning, tillgänglig för alla medarbetare. Genom kommunens ledarförsörjningsprogram finns möjlighet för dig som i framtiden vill anta utmaningen att bli chef.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid. / deltid
Löneform: Månadslön. Vi tillämpar individuell lönesättning.
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Schema.  Enligt schema
Tillträde: Tillträde snarast
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-01

Arbetsgivarens referensnummer: A730293

Upplysningar lämnas av:

Sharareh Ramezan
Enhetschef
Mobiltelefon: 073 6613562
Telefon: 08 591 26562

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare
Se kommunens hemsida
Telefon: www.sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan