Lediga jobb

Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/ geriatrik

Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med 45 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 17 500 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden.

I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar.

Hälso- och sjukvårdsorganisationen (HSO) utför hälso- och sjukvård i kommunens särskilda boenden för äldre, inom socialpsykiatrin och LSS.

För mer information: http://www.sigtuna.se

Arbetsuppgifter:

Vi söker dig som tar ansvar och har god känsla för kvalité. Du måste kunna arbeta självständigt samt fungera i grupp. Arbetsuppgifterna innebär sedvanligt förkommande sjuksköterskeuppgifter inom äldreomsorgen. Här är du expert i omvårdnad av den komplexa äldre människan. Du får stöd av en farmaceut i läkemedelshanteringen som arbetar inom organisationen. Vi arbetar även nära andra professioner i en komplex miljö, där du fattar självständiga beslut, utmanar och utvecklar dig själv. I arbetet måste vi förhålla oss, inte bara till våra äldre, utan till anhöriga, myndigheter och övrig sjukvård. Arbetet ska integreras på ett professionellt sätt med hänsyn till gällande lagar vilket gör arbetet spännande och givande.

Kvalifikationer:

Leg. sjuksköterska.
Körkort är ett krav.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs. Tidigare erfarenhet av geriatrisk vård eller äldreomsorg är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, då arbetsuppgifterna kräver en god samarbetsförmåga.

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Provanställning kan komma att tillämpas.


Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid
Löneform: Månadslön. Vi tillämpar individuell lönesättning.
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Schema.  Enligt schema
Tillträde: Snarast efter överenskommelse.
Antal platser: 3

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-01-31

Arbetsgivarens referensnummer: A638454

Upplysningar lämnas av:

Sharareh Ramezan
Enhetschef
Mobiltelefon: 073 6613562
Telefon: 08 591 26562

Facklig(a) företrädare
För fackliga företrädare se kommunens hemsida

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan