Lediga jobb

Elevassistenter på grundsärskolan

Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med närmare 45 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 17 500 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden.

I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar.

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem. För barn med intellektuell funktionsnedsättning finns grundsärskolan, som har två parallella former: grundsärskola och inriktning träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan

I ett arbete som utgår ifrån barnens intressen, förutsättningar och behov skapas en lust och vilja att gemensamt forma och ta ansvar för vår framtid. Vi har en skola där varje människa är unik.

Sigtuna kommuns grundsärskolan i Märsta är en skola med ca 50 elever. Grundsärskolan har 5 team årskurs 1-9, och en resursgrupp förskoleklass. Våra elever läser kursplanerna ämnen och ämnesområden. Majoriteten läser ämnesområden.
EN DEL BEHÖVER MER FÖR ATT FÅ LIKA MYCKET.

Arbetsuppgifter:

Att tillsammans med arbetslaget och kollegor genomföra den pedagogiska verksamheten i både skola och på fritids som elevassistent.

Kvalifikationer:

Du ska vara väl förtrogen med barn med funktionsnedsättning i grundsärskolan. Du ska kunna flera olika kommunikationsverktyg.

Vi söker elevassistenter som brinner för det pedagogiska lärandet och genom handlingskraftiga initiativ skapar goda relationer både till elever och medarbetare. Allt för att utveckla eleverna.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs. Du är utbildad och du har arbetat några år inom grundsärskolan och har erfarenhet av många olika funktionsnedsättningar. En merit är om du hanterar Digitala lärverktyg.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid. semestertjänst 40 tim/v
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: 3-6 månader
Tillträde: 2017-07-31
Tidsbegränsat till: 2017-12-31
Antal platser: 3. Assistenter för elever i olika åldrar och med olika grader av funktionsnedsättning

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-05-10

Arbetsgivarens referensnummer: A672676

Upplysningar lämnas av:

Ann Jansson
Rektor
Telefon: 073 6613583
E-post: ann.jansson@sigtuna.se

Micaela Rodrigues
Verksamhetsledare fritids Hajen
Telefon: 073 661 35 43
E-post: micaela.rodrigues@ edu.sigtuna.se

Annette Närehag
Verksamhetsledare fritids Krokodilen
Mobiltelefon: 073 661 35 87
E-post: annette.narehag@ edu.sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Kommunal
Telefon: 08 591 265 84

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan