Lediga jobb

Timvikarier och sommarvikarier 2018 till hemtjänst.Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun.

Äldreomsorgsförvaltningen ansvarsområden är:
Myndighetsutövning enligt SoL och LSS
- Äldreomsorg
- Omsorg för personer med funktionsnedsättning
- Socialpsykiatri
- Hälso- och sjukvård samt primärvårdsrehabilitering inom särskilda boendeformer och daglig verksamhet.

Arbetsuppgifter:

Valsta hemtjänst utför omvårdnad, service och sjukvård i brukarnas hem. Det är ett flexibelt arbete som ställer krav på din förmåga att arbeta självständigt och fatta egna beslut samtidigt som du behöver samarbeta med både kollegor, brukare och vid behov även andra externa parter.

Du blir kontaktman för ett antal brukare som du sedan hjälper vid kontakt med exempelvis andra vårdgivare och myndigheter.

Du blir anställd vid Valsta Hemtjänst, men kan vid behov behöva hjälpa till i andra grupper.


Kvalifikationer:

Du är utbildad undersköterska, eller har utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du behöver vara lyhörd, ha empati och kunna se till människan som är i behov av våra insatser. Goda kunskaper i svenska, både muntligt och skriftligt är ett krav. Ytterligare språk är meriterande. Körkort är ett krav.

Du förväntas vara delaktig i allt som händer kring brukarna; socialdokumentation, skriva genomförandeplaner, ta kontakt med myndigheter eller andra vårdgivare vid behov. Du behöver ha en god samarbetsförmåga och ha ett bemötande som präglas av respekt och engagemang. Valsta Hemtjänst genomgår just nu en förändringsprocess, vilket innebär att du även behöver arbeta tålmodigt, uthålligt och med blicken framåt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
Tillträde: Timvikarier för både omgående anställning samt för sommaren 2018 för både Valsta och Sigtuna hemtjänst. Tillträde omgående.
Antal platser: 20

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-02-28

Arbetsgivarens referensnummer: A736847

Upplysningar lämnas av:

Piret Nwaijah
Enhetschef
Mobiltelefon: 0736613595
Telefon: 08-59126566
E-post: piret.nwaijah@sigtuna.se

Desirée Källqvist
Enhetschef
Telefon: 08-591 260 00

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare
Se kommunens hemsida
Telefon: www.sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan