Lediga jobb

Sommarvikarier till Hemskogens Äldreboende

Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med 47 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 20 000 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden.

I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar.Äldreomsorgsförvaltningen ansvarsområden är:
Myndighetsutövning enligt SoL och LSS
- Äldreomsorg
- Omsorg för personer med funktionsnedsättning
- Socialpsykiatri
- Hälso- och sjukvård samt primärvårdsrehabilitering inom särskilda boendeformer och daglig verksamhet.Arbetsuppgifter:

Vi erbjuder dig ett sommarjobb som är meningsfullt och som ger dig kunskaper och erfarenheter för livet. Hos oss får du möjligheten att uppleva möjligheten i att se världen genom någon annans ögon. Du planerar din arbetsdag med kollegor på enheterna och innehållet är beroende utifrån varje enskild brukares behov och önskemål så att de kan leva sitt liv som de önskar.
Arbetet som omvårdnadspersonal passar dig som kan arbeta oregelbundna tider så som dag, kväll och helg. Ditt förhållningssätt ska vara hälsobefrämjande och stödjande vid behov. Som person ska du kunna ta ansvar, ha en god förmåga och viljan till att bidra till ett positivt och gott arbetsklimat.
Vi erbjuder dig en arbetsplats med en mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. Här får du möjligheten att arbete med brukare med både somatisk inriktning och brukare med Minnessvikt/problematik.

Kvalifikationer:

Det är meriterande om du har en omvårdnadsutbildning eller pågående men det är inget krav. Du är minst 18 år.
I arbetsuppgifterna ingår även att dokumentera och kommunicera med många olika parter vilket kräver att du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift samt viss datorvana.


Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Anställningsform:

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Timavlönad
Tillträde: Övrigt Före erbjudandet om tjänst som sommarvikarie/vikarie/ ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.
Tidsbegränsat till: 2017-09-01
Antal platser: 15

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-04-30

Arbetsgivarens referensnummer: A651751

Upplysningar lämnas av:

Adéle de Waard -Gidge
Enhetschef Hemskogens demensenhet
Telefon: 08-59126992
E-post: adele.de-waard--gidge@ sigtuna.se

Claudia Daiveys
Enhetschef
Telefon: 08-59126536
E-post: claudia.daivyes@ sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
För fackliga företrädare se kommunens hemsida

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan